keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mä lähdin maalta kaupunkiin

Tänään oli oikein mukava päivä. Lähdettiin Jedin ja isoveljeni kanssa köröttelemään mummilaan. Aiemmin Jedi oli vähän ehkä pelännyt mummia ja vaaria, he kun eivät niin erittäin hyvin osaa olla koirien kanssa, koska heillä ei oikeastaan kokemusta ole. Tänään kuitenkin Jedi juoksi suoraan ovesta sisälle kiikkutuoliin vaarini syliin ja alkoi pusutella. Muutenkin se oli koko ajan niin suloinen. Oli niin mukava nähdä miten vanhat ihmiset tulivat iloisiksi tuollaisesta pienestä otuksesta joka kiehnää jaloissa kerjäten rapsutuksia <3

 Käväisimme myös enoni maatilalla keräämässä herneitä. Suurimman osan ajasta Jedi oli aika asiallisesti, tosin hevosia piti aina välillä käydä vähän haukkumassa ja muutenkin se käytti vähän turhan paljon ääntään... Esimerkiksi kun se yritti epätoivoisesti saada Tarua, 12-vuotiasta, melkein kuuroa seropirouvaa leikkimään kanssaan... tuloksetta :D Mutta nätisti se pysyi ihan lähellä kun poimimme herneitä. Kyllä sitä koirasta huomasi etä se nauttii olla vapaana ja kirmailla. Vähän harmittaa kun ei voi joka päivä ulkoiluttaa sitä vapaana; lähimpäänkin metsään on aika pitkä matka, voi kun asuisi maalla... Tietysti Jedi saa päivittäin olla vapaana pihalla ja silloin tällöin koirapuistossa, mutta ei se ihan sama asia ole.

Kameraa ei ollut mukana joten kuvat ovat ihan kännykkälaatua.

Ei oikein jaksais poseerata
Hepoja ihmettelemässä
Kuvasta näkyy vähän huonosti, mutta varoituksen sana: älkää päästäkö koiraanne, varsinkaan pitkäturkkista, hernepellolle juoksentelemaan. Sen turkkiin saattaa nimittäin tarttua ärsyttäviä, tahmasia, vihreitä, pikku palloja (ei hajuakaan mitä ne oikeasti ovat) joiden poistamiseen saatat tarvita kaksi pesukertaa ja useamman tunnin aikaa.

Löysin muuten Jedistä eilen punkin, yäk. Tänään se sai heti Exspotit niskaan. Viime kerrasta oli vierähtänyt jo vähän turhan pitkä aika. Mutta ainakin näkyy, että se tehoaa!

2 kommenttia:

  1. onks tolla heosella 2 varsaa?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kaksi hevosta mutta toinen ei vain sattunut kuvaan :)

      Poista