lauantai 20. heinäkuuta 2013

Don't stop me, don't stop me

Kävin eilen lentällä omatoimitreeneissä, ja huh kun tuo kakarahan yllätti! Niin hienosti meni. Tosin vire ei ollut niin hyvä kuin yleensä, mutta siitä syytän kuumuutta ja ajoittaista vesisadetta. Olisi myös itse pitänyt tajuta pitää enemmän taukoja, mutta pidetään se mielessä ensi kerralla.
Nesteytyksestä huolehdittiin!



Tosin on paljon kivempaa juoda pullon suusta












Tein ihan simppeleitä juttuja, koska vaikka koira osaakin todella hienosti, minä en. Pelasin siis varman päälle ja ohjelmassa oli hyppyjä, putkea, kontaktien naksuttelua, rengasta ja vähän keppejä.


Hypyt menivät kuten yleensäkin, tehtiin kahden sarjaa. En osaa tehdä niitä ratapiirroksia, mutta siis niin että pitää vähän kaartaa. Ymmärrättekö? :D Siinä ei ollut mitään ongelmaa, tosin minun pitäisi vaan ajoittaa se lelun heitto aina vaan nähän aikasemmin. Välillä koira jää sitten vilkuilemaan perään, ja sitähän en halua.






Voimistelijatyylillä. Ei sillä toki yhtään ahtaat liikkeet!





Putken suhteen tulikin se suurin yllätys. Sehän oikeasti meni sinne! Ja tuli toisesta päästä ulos! Ja kovalla vauhdilla! Olin jo siitä oikein ylpeä, mutta sitten kun kentällä oli myös putki U:n muodossa ja Jedi meni sisään tutkimaan, ja minä kannustin että putkeen putkeen, niin sehän tulikin oikein innoissaan toisesta päästä ulos. Se oppi siis senkin oikeastaan vahingossa, ja treenasin sitten "mutkaputkeakin". Pätevä pikku koira <3
Sisään...
...ja ulos!








Kepeissäkään ei ollut mitään uutta. Pistin isäni rakentamaan takapihalle kujakepit vanhasta jalkalistasta, joten ollaan päästy sitä treenaamaan. Aika hyvin se jo osaa, vauhtia ruveaan sitten ottamaan mukaan vasta myöhemmin.







 Toinen ylpeyden aihe tuli sitten renkaalla, kun Miran avustuksella sitä treenattiin. Se taisi nimittäin nyt oppia sen oikein, ei yrittänyt mennä kehikosta ja se meni jo itsenäisestikin sen, siis niin että ohjasin sen hyppäämään. Jälleen kerran olin vain niin ylpeä :)

 
Vaikka se ehkä näyttääkin siltä, niin en potkaise Jediä! :D










Kiitos kuvista ihanalle Miralle! :)

Tänään Jedi onkin sitten jo 9 kuukautta.

Korkeutta tällä hetkellä 38,5 cm, toivottavasti ei enää kasvaisi - ainakaan paljoa!

(anteeksi kuvien hassusta asettelusta, blogger ei ollut kanssani samaa mieltä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti