tiistai 30. heinäkuuta 2013

Eräjorma ja näyttelypiski

Nyt on tullut metsässä rämmittyä ihan tarpeeksi, eilen käytiin Repoveden kansallispuistossa. Mukavaa kun on tuollainen paikka ihan tässä lähellä, itsekin olen siellä pikkutyttönä käynyt monta kertaa. Vedettiin noin viiden kilometrin lenkki ja aikaa kuluui noin 2,5 tuntia, pidimme tietysti levähdystaukojakin. Vaikka Jedi olikin kytkettynä koko ajan niin kyllä siitä silti huomasi että se nautti siellä olosta :)

 Tänään käytiin sitten  Miran ja Manun kanssa "vakkarimetsässä". Kyllä huomasi ettei tuo ole kunnolla päässyt leikkimään toisten koirien kanssa vähään aikaan, sen verta oli energinen meno! Niin energistä ettei tuo edes huomannut tippuvansa veteen - erään järven ranta on tosi äkkisyvä, koska kyseinen maakaistale on jotenkin muodotunut siihen veden päälle, ikään kuin kanneksi. Jedi aatteli mennä vähän kahlailemaan muttei tajunnut ettei veden alla ollutkaan maata ja molskahti sinne. Toista kertaa se ei erehtynyt kokeilemaan! Manukin tipahti sinne ihan pää edellä, mutta onneksi sen sai nopeasti ylös.

Harjoittelimme yhdessä myös näyttelyjuttuja ja kokeilimme koiravaihtoa. Jedi meni Miran kanssa ihan yllättävän hyvinkin, mutta minulla oli Manun kanssa hieman ongelmia, pikku jääräpää! :D Juuston voimalla se kyllä jaksoi vähän keskittyä. Ehkä jossain vaiheessa voidaan kokeilla mätsäreissä miten menee toisen ihmisen kanssa.

Tällä viikolla onkin paljon ohjelmaa; huomenna agilitytreenit, torstaina mätsärit, perjantaina pakkaillaan koska lauantaina lähdemme käymään Kiuruvedellä kasvattajan luona ja sunnuntaina on Iisalmi KV. Apua, ensimmäinen virallinen kehä...

Pistetäänpäs vielä vähän kuvia tuolta Repovedeltä, oli kauniita maisemia!

 

Riipusillallakin käväistiin

Siellä kun ei saa koirat olla vapaana enkä ehtinyt ostaa oikeata liinaa, niin sidottiin sitten hihnaa tuollainen liina mitä käytetään esim. perävaunussa kun sidotaan kiinni asioita. Hyvin pelasi!








Portaita ja lankkuja piisasi - ja ne miljoona porrasta on vielä raskaampi kiivetä kun pitää kantaa tuollaista kuusikiloista otusta sylissä




Jedillä taisi olla vähän tylsää? :D





Loppuun vielä kaverikuva 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti