maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kivaa ja ei niin kivaa

Sunnuntaina kävimme mätsärissä ja täytyy sanoa että tällä kertaa ei ollut ihan niin kiva päivä. Ensiksikin koiria oli todella paljon - pennut olisi mielestäni voinut jakaa pieniin ja isoihin. Pentujen kehä kesti siis hirmu kauan, varsinkin kun tuomari oli aika hidas ja antoi melkeinpä kaikille vinkkejä esittämiseen, joillekin mielestäni aika töykeästikin... Joiltakin hän esim. otti koiran ja näytti itse kuinka sitä hänen mielestään kuuluisi esittää. Minulle hän sanoi että ravatessa hihna pitäisi pitää ihan tiukalla, niin että on "tuntuma hihnaan". Itse kyllä mielummin esitän Jediä löysällä hihnalla, se on vain minulle paljon luontevampaa. Jedikin tuntui olevan ihan ihmeissään ja taisi luulla minun rankaisevan sitä jostakin kun sitten esitin sitä tiukalla hihnalla. Se vain näytti paljon surkeammalta. Onhan neuvot tietysti ihan mukavia, mutta mielestäni ne voisi esittää vinkkeinä eikä absoluuttisena totuuna. Loppujen lopuksi tuli vietettyä neljä tuntia ja seitsemän euroa siihen että sain vain sinisen muovinauhan. :D Noh, jos pitää jotakin positiivista ajatella niin Jedi kyllä käyttäytyi yllättävän hyvin ja ainahan nämä ovat hyvää totuttelua suurempiin koira- ja ihmisjoukkoihin.

Myöhemmin tuli sitten Kassu kyläilylle. Kyllä oli taas pojilla kovat painit! Vaikka Jedi onkin pienempi niin se kyllä pitää pintansa erittäin hyvin. Heti jos Kassu laittaa vähän tassua sen selkään niin näytetään närhen munat, vaikka se itse aina menee Kassun päälle makaamaan... Siis niin että Kassukin makaa ;D








Tänään kävi valokuvaamossa otattamassa rippikuvat ja Jedihän tuli tietysti mukaan ;) Valokuvaaja oli koiraihmisiä, ja voi että miten paljon Jedi saikin kehuja. Se jaksoi yllättävän hyvin keskittyä ja pysyä paikallaan, vaikka se aluksi hieman säikähtikin salamavaloa. Valokuvaaja oikein ihmetteli että kun Jedi on vasta 9 kuukautta ja se jaksoi paremmin kuin useimmat koirat joita siellä on käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti