lauantai 11. huhtikuuta 2015

0, 5, 0 = kohti kakkosluokkaa!

Tänään oli kisoissa sellainen varsin ihana fiilis, että me tehdään Jedin kanssa samaa rataa ja yhteistyö sujuu. Saatiin kolme varsin kelpoa rataa aikaan. Kontaktitkin toimivat paremmin mitä oletin, hitaasti muttei ihan niin kamalan hitaasti.

A-hyppyradalla vaikeinta oli kepeillemeno. Ajattelin että prkl, minä otan treenin kannalta ja teen takaaleikkauksen, meillä ei ole mitään hävittävää! Ja hyvinhän se sitten toimi. Vähän oli kaarratusta mutta muuten oikein kivasti meni rata, tästä 0 sijalla 2. Hyppyradaltahan meillä on jo nolla viime syksyltä, mutta kun katsoin tuloksia oli meidän perään kirjoitettu että LUVA. Noh, väliäkö hällä.Toinen rata oli agilityrata. Rataantutustumisessa ajattelin puomin ja A:n välisillä hypyillä tehdä persjätön, mutta rataa odotellessa päätin vaihtaa sen valssiin. Persjättö olisi ehkä ollut kuitenkin parempi vaihtoehto, olisin päässyt liikkelle ehkä paremmin, nyt tuli kielto A:lle. Muuten rata sujui kivasti, ja tuloksena 5 sijalla 3.
Viimeisenä toinen agirata. Vähän meni kalasteluksi ja pelasteluksi, kun Jedi äkkäsi putken, mutta nolla se oli kuitenkin! :D Kontaktit olivat hitaat ja tuli hieman kaarratusta, joten nollan saaneista oltiin viimeisiä, sija siis kolmas. Niin, ja SERT! Kakkosluokka siis kutsuu.Ihan ei kirkkaimmille palkintopalleille ylletty, mutta kakkosluokassa sitten räjäytetään täydellisillä kontakteilla ja käännöksillä niin ei aikaa tuhlaannu! ;) Kisakalenteri menee nyt uusiksi, ajattelin että jos nyt noissa seuran toukokuun kisoissa kävisi kokeilemassa ja sitten vasta syksyllä otetaan se kisakausi.

Niin ja ihana ystäväiseni Mira oli myös ottamassa kuvia, tässä niistä pari! Kiitos Miralle :)

Palkintoposetus!

7 kommenttia: