sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pikakelaus kakkosissa

Vappu vietettiin rennoissa tunnelmissa pikku pippaloilla. Jedi on aina oikea juhlien isäntä, kaikkien kanssa ois niin kivaa leikkiä :D Munkkeja saatiin sitten sulatella lauantaina Kokkosen Tuijan koulutuksessa ja sunnuntaina Agi-Kotkien kisoissa Pyhtäällä. Koulutuksesta mulla ei vielä ole videoita, toivottavasti ne tässä joku päivä saan käsiini!

Kisoihin lähdettiin rennolla mielellä kokeilemaan kakkosten ratoja. Kontaktit on nyt toistaiseksi vähän vaiheessa, joten päätin olla murehtimatta niistä. Kerran Jedi sitten A:lta loikkasikin ja puomilla jäi molemmilla agiradoilla neljä tassua kontaktin päälle, mutta nyt sitten pidetään se kunnon tauko ja ryhdytään korjaustoimiin!

Eka rata oli hyppyrata. Keskityin rataantutustumisessa lähinnä ekan putken jälkeisiin hyppyihin ja viimeiseen putkeenvientiin, joten pää tuntui aika sumuiselta radan aikana. Tein ensimmäisessä kinkkisessä kohdassa persjätön, ja kaarratuksien hinnalla saatiin esteet suoritettua oikein. Valssi olisi ehkä kääntänyt paremmin, mutta epäilin että Jedi olisi sitten hakenut toisen hypyn takaakiertona. Toinen ongelmakohta ratkesikin Jedin kaarratuksella; se tuli edeltävään hyppyyn vähän vinosti, joten linja putkelle muuttui loogisemmaksi. Niin me vain ensimmäisestä kakkosluokan startista saatiin aikaan nollavoitto kera LUVAn!Seuraavan radan alussa Jedi varasti. En jotenkin tajunnut tilannetta, koska se ei ole ikinä tehnyt niin! Sen sijaan että olisin korjannut tätä possuilukäytöstä jatkoin hämmentyneenä. Hyihyi minua ja hyihyi Jediä. Hämmennyksen vallassa sitten käskytin A:lle sanomalla hyppy, vähän alkoi oma sekoilu ihan naurattaa. Kontakteista A:lla Jedi loikkasi, tosin osui kuitenkin kontaktipinnalle, keinu meni aika hitaasti ja puomi yllättävän nopeasti, tosin jäi 4o-asentoon 2o2o sijasta. Lopussa lähdin menemään sivuun ja ehdin jo ajatella että hitsit, sinne meni nolla, mutta Jedi haki hienosti hypyn mun sekoilusta huolimatta. :) Tästäkin siis nollavoitto ja toinen LUVA. Etenemä oli muuten 4,06, toistaiseksi meidän nopein agirata.Vikalle radalle mentiin naureskellen että tuleekohan tästäkin nolla ja päästän kolmosiin! Rata oli aika simppeli. Lähdössä varmistin että Jedi lähtee vasta luvan kanssa ja niinhän se lähtikin. Tällä radalla puomi oli vähän hitaampi, keinu nopeampi ja A jälleen hitaampi. Lopussa tuli vähän epäuskoinen fiilis; tältäkin radalta nollavoitto ja SERT! Seuraavaksi kisataan kolmosissa, voi huhhahheijjaa!

Ensimmäisistä kakkosten kisoista triplanollavoitolla kolmosiin. Tuomarikin sanoi yleisesti palkintojen jaossa että joillekin riittää vain yksi päivä. :D Jos ykkösluokasta selvittiin nopeammin kuin ajattelin niin kakkosista mentiin kyllä sellaisella pikakelauksella että vieläkin on pää pyörällä! Nyt me sitten pidetään oikeasti se kisatauko, pistetään kontaktit kuntoon ja ehkä syksyllä kokeillaan kuninkuusluokan ratoja. Tämän päivän radat olivat kyllä omasta mielestäni tasoltaan pikemminkin haastavahkoa ykkösluokkaa ja kolmosluokkaan tarvitaan vielä paljon treeniä että pysytään kokeneempien perässä.

13 kommenttia:

 1. Ahhahahahaa, ei helkkari. :D Onnea!

  VastaaPoista
 2. Vautsivau, ihan hirmuisesti onnea! :D

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Aivan huikeita suorituksia! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Tosi upeat radat ja hienoa kartturointia. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitämme kovasti! Pisti itseänikin päivän jälkeen vähän naurattamaan! :D

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavaa! Hienoa että ootte saanu kontaktit toimimaan! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia! On ne kontaktit paremmalla mallilla, mutten kyllä vieläkään ole ihan tyytyväinen. Treenaus jatkuu. :)

  VastaaPoista
 8. Teidät on haastettu! :)

  http://sheltt.blogspot.fi/2015/05/meidan-ensimmainen-haaste.html

  VastaaPoista