torstai 3. huhtikuuta 2014

Onnellisuutta on...


... agilitytreenit joilla tehtiin ihan melkein puhdas rata. Loppusuoralta jäi viimenen hyppy, mutta se nyt oli ihan minun vikani, vedin liikaa sivuun.

...koira joka teki nätit ja vauhdikkaat kepit (12 kpl!), irtosi sivusuunnassa renkaalle ja suoritti sen aina oikein ja joka teki keinua radan osana ihan liekeissä. Matalimmassa asennossa mutta silti!

...koira jonka oman elämän tokoura on taas alkanut. Käytiin siis piiitkästä aikaa ohjatuissa treeneissä ja aion käydä nyt joka viikko. Vähän oli keskittymiskyky hukassa kun oli niin hirmuisen paljon muita koiria, mutta kyllä se siitä. Eiksje, Jepunen?


...materiaonnellisuus. Verkossa shoppailu on hauskaa, ja hauskinta on saada paketit kotiin.

Juoksuvyö, öljyä, Nutriplussaa tukemaan massankasvatusta, fleecehihna agilityyn ja pienempi noutokapula, 150 g. 250 grammaa oli Jedille liian painava.

...kokeilla juoksuvyötä ensimmäistä kertaa! Juostiin ensirupeamana kolme kilometriä pikku "vessataukoineen". Tästä se meidän molempien kunto kohonee.

...ottaa päivänokoset karvanen kaveri mahan päällä.


...kevään ensimmäinen kaunis auringonlasku.

...odottaa jännityksellä ensimmäisiä möllikisoja. Kolme päivää!...huomata että muutosta parempaan on tulossa. Jedin takajaloissa on ihan lihaksiksi luokiteltavat mötikät!

...oma, mahdottoman rakas puikkonokka joka osaa vihastuttaa mutta onneksi myös ihastuttaa. <3

...se, että kerrankin jaksaa keskittyä niihin hyviin puoliin. Ei meillä kaikki aina mene superhienosti, mutta heikkouksista tehdään vahvuuksia! Ei pidä luovuttaa.

2 kommenttia: