keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Nollana maaliin!

Ainakin kerran, siis! Käväistiin tänään mölleilemässä. Paikka oli Jedille tuttu, muttei agilityn myötä. Kyseessä on siis meidän treenihallin toinen puolisko, jossa ollaan käyty toko- ja näyttelytreeneissä. Paikalle tultuamme Jedi käyttäytyikin tosi rauhallisesti ja nätisti, ottaen onnellisena vastaan rapsutuksia rokotusten tarkastuksen aikana (eikä ole Jedi kuulemma yhtään liian laiha, sille saa kyllä lihasta vielä tulla mutta ei tarvi enempää läskiä :)). Vein sen sitten autoon odottelemaan omaa vuoroaan.

Päätin mennä supermölliluokkaan, kun me molemmat vielä treenaillaan ihan sitä kisafiilistä ja kun ei viimeksi mölleissä mennyt mitenkäään mainittavan hyvin simppelillä radalla. Parempi oli siis mennä vähän helpomman kautta, vaikka sitten myöhemmin kadutti vähän etten mölliluokkaan mennyt. Kyllä me oltaisiin siitäkin selvitty!

Kun toin Jedin halliin, se tajusi että täällä tehdäänkin agilityä ja veti aivan hirveät kierrokset. Haukkui koko ajan ja kaikelle. Kaikessa ärsyttävyydessään en jaksanut siitä pahemmin välittää - pidän sitä nykyään kevythäkissä treenien aikana ja kisoissakin sen voi enimmäksi aikaa tunkea autoon. Minulla ei vaan ole energiaa opettaa sitä olemaan täysin hiljaa, uskokaa vaan että kaikki keinot on kokeiltu.

Radalle päästyämme Jedi kuitenkin keskittyi täysillä siihen mitä tehtiin, kävi jopa istumaan kun käskin uudestaan. Ensimmäinen rata menikin mahtavasti! Voi sitä euforian tunnetta, kun tajusin että siinä tuli nollarata! Toinen yritys olikin sitten yhtä pelleilyä alusta asti. Jedi ohitti ensimmäisen esteen, en tiedä olinko liian kauksi sijoittunut vai jäikö sen mieli siihen, kun hallin toisella puolella kuului koirien haukuntaa. Siitä lähtien koko rata olikin sitten yhtä pelastelua mutta loppuun asti räpiköitiin :D Oltiin onneksi onnistuttu ensimmäisellä yrittämällä, ja sen tulos riittikin hienosti toiseen sijaan. Tällä kertaa se oli jopa hieno saavutus, kun koirakoita oli yhteensä kymmenen!  '
Aikakin oli ihan kiva :DOlen kyllä äärettömän tyytyväinen siihen kuinka hienosti Jedi on osoittanut pystyvänsä keskittymään, vaikka onkin paljon koiria ja ihmisiä ja melkein vieras paikka. Se on mennyt yhtä hienosti tai jopa paremmin kuin treeneissä, ihana murunen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti