sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kisaura korkattu

6.4.2013 oli meidän ihan ensimmäiset mätsärit. 6.4.2014 oli meidän ihan ensimmäiset möllikisat. Jään innolla odottamaan ensi vuotta! ;)

Tänään siis suunnattiin hallille kokeilemaan kisaamista. Tavoitteet oli ihan simppelit: kunhan Jedi jaksaa keskittyä, minä muistan radan ja jos vaikka lähtökin onnistuisi. Tavoitteet saavutettiin! Kotiintuomisena kaksi hylkyrataa, mutta tyytyväinen olen silti :)

Rata oli simppeli mutta silti onnistuin munaamaan. Jedi veti aivan hirmuiset kierrokset kun oli niin paljon koiria, epäilin vähän että keskittyisikö se ollenkaan minuun ja rataan vai lähtisikö vaan rälläämään ympäri hallia. Se keskittyikin tosi kivasti ja oli kuin ohjus, ja minä olin auttamattomasti myöhässä. Hylkäykset tuli liian ponnettomasti niistosta ja siitä, että meinasin törmätä siivekkeeseen. Piti väistää ja Jedi lähti siksi liikkeeseeni mukaan. Varmistelin myös liikaa tuolla yhdellä hypyllä, joten olin ihan liian myöhässä radan jatkolla ja Jedi meni ohi. En jäänyt korjailemaan koska tahdoin pitää yllä hauskaa mieltä. Saatiin tälläkin sähläilyllä sijoitus, toinen kahdesta kilpailijasta! :D Tuomari kehui Jediä että se on oikein taitava ja lupaava koira, ja samaa mieltä olen itsekin. Nyt kun osaan seuraavissa mölleissä olla vähän rennommin niin ehkä se sitten sujuisi paremmin.Yllätyin vähän siitä että meidät palkittiin hylystäkin :D

4 kommenttia:

 1. Hyvä te! Ei sillä sijoituksella niin väliä, niin valtavan iloisen näköistä menoa ja meininkiä teillä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa Jedillä kyllä on ja tietysti mullakin ja onhan se toki tärkeintä. Varmuus meidän tekemiseen tulee toivottavasti sitten ajan myötä :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköistä tekemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Vähän me vielä molemmat sählätään mutta eiköhän se ajan myötä helpota :D

   Poista