tiistai 22. huhtikuuta 2014

But oh, those summer nights

 Meillä on ollut paljon reippailua parina viime päivänä. Treenit, loppujäähdyttelylenkki Kassun kanssa ja samana päivänä mentiin Miran ja Manun kanssa rantaan. Sieltä on nämäkin kuvat. Tänään käväistiin rullaluistelemassa. Neljä kilometriä, puoli tuntia. Hauskaa oli vaikka jarrutus ei oikein ollut vahvimpia puolia. Onneksi pyörät pysähtyvät myös siitä kun rullaan itseni penkalle. Jedi meni hienosti.
Jedi jaksoi maanantain treeneissä yllättävän hyvin vaikka olikin mielettömän kuuma. Huomaa kesätukan vaikutuksen. Kyllä, sen turkkia on saksittu, vaikkei sitä kuvista oikein huomaakaan. Kevensin kauluksesta, housukarvoista, mahakarvoista ja raajojen sisäsyrjistä. Elämä helpottui. Elämä on toisella osa-alueellaan myös muista syistä vaikeutunut; Jedi ei ole taaskaan syönyt kunnolla. Joko siihen vaikuttaa kuuma keli tai sitten tuli minulta harvinaisen huono satsi ruokaa. Jos Jedi olisi lapsi, sanoisin sitä kiittämättömäksi nulikaksi ja kertoisin sille Romanian kulkukoirista.

Laitetaan nyt monipuolisuuden vuoksi vielä pari kuvaa Manustakin. Ei ole niin helppoa näyttää ylväältä kun on niin pitkä ja matala. Onneksi myös höpsöltä ja suloiselta näyttäminen vetoaa ihmisiin.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jedi kiittää :) Valitettavasti ulkonäkö voi olla hyvin petollinen ;)

      Poista