tiistai 1. lokakuuta 2013

Lyhyt ja tylsä treenikertomus

Maanantaina tällaista.



Pahoittelut laadusta. Mutta siis, koko pätkää ei päästy menemään, juuri ja juuri kasiputkelle ja sitten sain palkattua sen jälkeisestä perjätöstä, mikä olikin uusi juttu minulle. Seiskaeste oli siis okseri, siinä oli vähän vaikeuksia kun piti saada koira työnnettyä ponnistamaan  taarpeeksi sivusta, jotta putkeen tulo olisi onnistunut mahdollisimman suorasti. Tuo kasiputki oli ehkä vähän enemmän mutkassa kuin mitä tuohon nyt laitoin, mutta Jedi ei oikein irronnut sinne näin sivusuunnasta, pitää harjoitella sitäkin. Puomi ja putki olivat tarkoituksella ihan alut vierekkäin vähän hämäämään, hyvin Jedi kuitenkin kuunteli ja meni putkeen vaikka ihastuikin puomiin niin paljon. :)

Tehtiin myös sitä että koiran painaa keinun alas ja sen räminän aiheuttamisesta tehdään leikki. Jedi vähän säikähti aina sitä ääntä ja keinahdusta, mutta halusi kuitenkin tehdä aina uudestaan ja uudestaan, eikä hypännyt sivusta pois tai muutakaan.

Ensimmäistä kertaa ei tehty lentävää lähtöä, vaan niin että menin tuonne ensimmäisen putken suulle ja sieltä kutsuin Jedin. Hienosti Jedi pysyi paikallaan ja sillä oli jopa enemmän vauhtia, kun minut piti saada kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti