torstai 31. lokakuuta 2013

A true Jedi

Lyhyestä virsi kaunis. Tänään Jedi kävi yksvee rokotuksilla isän kanssa kun en itse päässyt. Jedi oli eläinlääkärillä tosi rauhallisesti ja kiltisti :) Ei reagoinut piikkeihin yhtään. Sydän kuunneltiin, eikä lääkäri edes aluksi löytänyt mitään poikkeavaa, kunnes iskä sanoi että se löytynee sieltä sivusta ja todella vaimeasti se sitten sieltä kuuluikin. Todella vaimea, ja lääkäri sanoi että sillä ei ole yhtään mitään merkitystä!! Jes :)

Siellä Jedi pääsi myös taas va'alle; 7,1 kg. Puolessa kuukaudessa tullut yli puoli kiloa lisää. Sille onkin viime aikoina maistunut ruoka melko hyvin, paitsi tänään mutta se mennee rokotuksen piikkiin.

Otsikkoon viitaten: hei olen Pinja, latasin juuri Gimpin ja innostuin muokkailemaan sillä ja kaipailen kommentteja bannerista! Täydellinen se ei ole, kun ei ollut tarkempaa kuvaa missä Jedin käpälät olisivat olleet hyvässä asennossa mutta mun mielestä se on ainakin aika hauska :D

5 kommenttia:

  1. Aika erikoinen,edellinen oli parempi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se ehkä vähän erikoinen, mutta ajattelin että se olisi vähän humoristinen ja sopii tuohon otsikkoon :)

      Poista
  2. Minustakin tuo on hauska :) Ja aika hyvin tehtykin, jos eka kertaa värkkäilit Gimpillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei ollut ihan eka kerta mutta ei mulla vielä hirveästi kokemusta ole. Ei ehkä taiteellisuuden riemuvoitto mutta tästä ne taidot lähtee kehittymään! ;)

      Poista