keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Agi agi

On ollut niin ihanaa treenata tuon kanssa viime aikoina, hymyissä suin saan olla ihan koko ajan! Ei ole enää
yhtään mitään teineilymoodia päällä, korvat on päässä ihan koko ajan ja se oikeasti keskittyy minuun ja yhteistyöhön. Melkein ainakin ;)


En ymmärrä miksi tuo laatu huononee niin hirveästi kun tänne lataan kuvan.
Maanantain rata näytti tuolta - ei, ei menty koko rataa! :D Varsinkaan puomia tai keppejä (joita oli kyllä itse asiassa 12 mutta en tiedä miten Flexitrackissa muutetaan asetuksia). Alusta mentiin nelosputkeen tai vitoselle asti, en nyt muista kuinka pitkälle päästiin, sitten tehtiin puomia erillisenä ja väliä 12-18. 

Alku meni yllättävän hyvin, Jedi ei ole mitenkään erityisesti rakastunut mihinkään esteeseen että menisi sinne aina kuin mahdollista. Ryhmämme toinen koira nimittäin tuppasi menemään heti toisen hypyn jälkeen putkeen. Lisäksi takaaleikkaus eli putkeenmeno niin etten minä juoksekaan putken sisäkaarta vaan ohjaan sen oikealta puolelta putkeen meni tosi hyvin, ei olla sitä kertaakaan ohjatuissa harjoiteltu mutta olen sitä yksikseen Jedin kanssa pari kertaa mennyt.
     Puomi meni kanssa melko hyvin. Aluksi Jedi oli taas hieman epäileväinen ylösmenosta, mutta meni sen kun laitoin namia sinne, vaikkei se niitä nameja syönytkään vaan meni ohi :D Se kai vain muisti että hei, tämä onkin kivaa. Huomaa selvästi ettei sillä paljoa ole voimaa takapäässä, kun se meni täyttä vauhtia niin ei kontaktit meinannut onnistua mutta kun minä alastulolla sanoin shhh niin se ymmärsi jarruttaa ja silloin se sujui.
  Tuo toinen pätkä meni kanssa tosi hyvin, ainoa kohta mikä tökkäsi oli takaakierto esteellä 16. Se ei vaan onnistunut, taisi Jedin mielestä olla vähän tylsää kun vauhti hidastuu kun piti niin paljon kaarrella. Tai sitten kävi niin että minusta tuntui ettei suju koska se kohta piti mennä vähän hitaammin -> koira aisti lannistumiseni ja itsekin sitten menetti intonsa. Mutta mahottoman hyvin Jedi meni 12 putkeen vaikka oli "pimeä kulma", tehtiin siis tuolta suunnasta mistä koko rataa tehtäessä oltaisiin menty. Ja tällä kertaa oniistui perjättökin, putken numero 13 jälkeen, jee!

Loppukevennys, tällaisen parivaljakon voi bongata Kouvolan keskustasta erään valokuvaamon ikkunasta... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti