torstai 17. heinäkuuta 2014

Varsinainen loma

Agilityn ohella ollaan kyllä myös nautittu ihan kesästä. Ollaan mökkeilty paljon ja Jedi pääsi myös grillijuhliin mukaan. Piski käyttäytyi varsin hienosti, ainoastaan kun paikalle tuli lisää vieraita niin niille se haukkui aika uhkaavasti. Se on aiemminkin tehnyt sitä että kun ollaan vieraassa paikassa, se alkaa "puolustaa" tunkeilijoilta se on tottunut siihen että jos jonnekin mennään niin ei tule lisää ihmisiä. Noh, aikansa niin hilveän huljasti haukuttuaan Jedi kiehnäsi vieraiden jaloissa rapsutuksia kerjäten ja oli koko ajan tuputtamassa lelua. Loppuillasta se kävi nukkumaan. Niin mahottoman hieno ja helppo koira!

Mökillä Jedi kävi meidän mukana souturetkellä. Siellälkin se oli niin hienosti että sydän meinaa pakahtua. Aluksi matkusti minun sylissäni, mutta kun huomasin että ihan rauhassa se ottaa niin päästin sen vapaaksi. Siinä se katteli maisemia ja loppumatkasta kävi siihen "lattialle" makoilemaan. Ei merkkiäkään jännityksestä tai tylsistymisestä, pikkumies vain totesi että jahas, täällä sitä ollaan, kelpaa kyllä minulle. :)


 Jedi sai myös totetuttaa itseään kaivamalla. Hää yritti vain auttaa kun tuo isäntäkin maata kaivaa vieressä!


Ja uimassa käytiin tietysti myös. Jedi meni jopa ihan hienosti pitempääkin lenkkiä, mutta ei ihan vapaaehtoisesti. Se pitää kantaa veteen ja jonkun pitää olla syvemmällä kutsumassa. Ei se kuitenkaan henkihieverissä mene suorinta tietä rantaan, mikä on postitiivista!

Vedet pitää r avistella kunnolla pois koska märkä = inha! Työ lopetetaan hinkkaamalla itseään ruohoon.


Öinen sankari olis vielä halunnut soutelemaan
Huomenna sitten suunta auton nokka aamutuimaan kohti Pohjois-Savoa ja shelttileiriä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti