keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ylös alas edestakas

Tiistain tokosta jäi vain yksi fiilis mieleen: plaah. Jedi haisteli melkein koko ajan maata, ja teemana oli istuminen ja perusasento. Ei mitään uutta ajatusta painunut mieleen. Tosin treenien vetäjä sanoi että koiran otta kyllä hienosti kontaktia kun käsken sitä tarpeeksi, vähän samaa ongelmaa kuin agissa :D Mutta kun toisaalta haluan että se hakee sitä katsekontakstia itse ja palkata siitä, eikä siitä kun minä sitä maanittelen. Jedi myös ensimmäistä kertaa piippaili tokossa! Ei kovin paljoa eikä kovaa mutta silti. Ehkä sekin on nykyään sen mielestä superkivaa.

Tänään mentiin Manupoijaan kanssa taas metsälenkillä. Nyt kun kelloja siirrettiin niin pimeä tulee hirmu aikaisin, niin pitää lähteä jo kolmen-neljän aikaan jos haluaa metsässä olla niin että näkeekin jotain :/ Ja kun usein menee koulun jälkeen siihen viiteen asti ainakin ennen kuin pääsen koiraa viemään lenkille, niin en uskalla sitä pilkkopimeässä pitää vapaana (ehkä pitäisi hankkia otsalamppu). Mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin melkein heti koulusta kotiin päästyäni viemään koiraa metsään!

Siellä metsässä oli hauska kumpunen kohta, pistinpä Jedin sitten menemään sitä edestakasin. "Mene!!" "Tule!!" Hauskaa kun se tottelee sen verta hyvin ;D











Kuvien otolle sää ei olllut mikään parhain, kun oli pilvistä ja melko pimeää. Tuli ainakin hyviä tilannekuvia - kyllä nää koirat oikeesti ihan fiksuja on...! ;)







Tää on ehkä mun lemppari :D Jedi the pikkupiru










Näin se yleensä menee, Jedi menee kaikkialle pää viidentenä jalkana ja Manu tulee jossain perässä

 Niillä on selvästi ilkeät suunnitelmat mielessä. 

Epätarkka kuva mutta me ollaan nykään Tiimi, yhteensopivat vaatteetkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti