lauantai 12. lokakuuta 2013

Vähän liikkuvaa ja pysäytettyä kuvaa meidän menosta

Seuruu on nyt tällasella mallilla:


Tässä taisin juuri pysähtyä, siksi Jedi vielä vähän liikeessä ;)


Kontakti pysyy nykyään jo ihan alussakin! *jes*





Ja pujottelu tällaisella:









Kuten noista kuvista näkyy niin kepit on pystytetty kuja-periaatteella, tosin olen myös vähän niitä sivuillekin käänneelyt. Kuja-vino-kepit :D Perhana kun kohta menee maa jäähän, ei voi enää takapihalla harjoitella sitten.

Tänään käytiin mätsärissäkin, Jedi hienosti PUN3 :) Ensimmäistä kertaa sijoittui aikuisten luokassa. Tuomari kehui kovasti meidän yhteistyötä, ja aika huipusti Jedi keskittyikin, ja ihan loppuun asti. Aiemmin on loppua kohti kiinnostus vähän lopahtanut. Myös pöytäkäytös sai kehuja, Jedi kyllä menikin siellä heti pätevänä pönöttämään eikä jäänyt siihen lahnana ajattelemaan että jaha, nyt mut sitte tänne nostettiin.

5 kommenttia:

  1. kauanko oot aksannu jedinkaa ku kepitki menee jo noin mallikkaasti?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuussa aloitettiin kun Jedi oli 7 kk vanha, eli suurin piirtein viisi kuukautta ollaan treenattu. :)

      Poista
  2. Tosi upeat kepit! Ja seuraaminenkin on hurjan mallikkaan näköistä :) Pienenä vinkkinä: ainakin videon perusteella palkkaat pysähdyksen jälkeen perusasennosta. Palkkaa välillä kanssa liikkeestä, ettei Jedi ala ennakoimaan pysähtymistä ja perusasentoa. Ja ehkä niin jo teetkin, se ei vain videosta välittynyt :) Joka tapauksessa, hurjan upean näköistä touhua teillä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, mä koitan palkata aina erilailla, välillä lelulla, välillä namilla, välillä kesken liikkeen ja välillä liikkeen jälkeen että Jedi pysyis aina hereillä. Välillä on vaan suoraan liikkeestä palkkaaminen hankalaa, kun Jedi katsoo silloinkin mua silmiin ja se taitaa haitata nielemistä kun jossain vaiheessa se sitten alkaa yskimään... :D

      Poista
    2. Toihan siinä tietystikin on vaarana :D Nopalla kanssa pysyy kontakti niin loistavasti, että se varmaan kävelis pylvästä päin jos en huomaisi sitä varoittaa. On nää meidän shelttiäiset aikamoisia :D <3

      Poista