sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystäviä

Blogi on muuttunut melkein vaan treeni- ja kisapäiväkirjaksi. Kyllä me edelleen nautitaan elämästä ja tehdään muutakin. :) Aika paljon ollaan käyty katsomassa koirakamuja, joten näin ystävänpäivän jälkeisen päivän kunniaksi Jedin kavereita -spesiaali, olkaa hyvä!

Reilu viikko sitten käytiin kavereiden kanssa koirapuistossa. Mukana Jedin "bestis" Manu-mäyräkoira ja 7 kuukautta vanha saluki Pepe, joka ystävänpäivätoivotuksessa jo vierailikin. Manu jäi Jediltä vähän huomioimatta kun löytyi niin ihana uusi ystävä! Kerrankin oli Jedille vastusta juoksuleikeissä, kuului vaan ih ih väyh väyh kun pieni yritti pysyä pitkäkoipisen vinttikoiraystävänsä perässä.

Tasapuolisuuden vuoksi yksi Manukin!


Viime viikonloppuna Jedi pääsi moikkaamaan toista bestistä, Kassu the jättishelttiä. Pojat on jo kolmen kuukauden iästä olleet kavereita, ikäeroa siis vain kaksi viikkoa :) Menossa oli mukana myös kerrynterrierityttö Willa. Se olikin Jedin mielestä maailman ihanin narttu, siihen malliin roikkui persuksissa.

 
Vähän huono laatu kun puhelimella otettu.Tänään käytiin sitten shelttiporukalla lenkkeilemässä. Kuusi shetlannineläintä matkassa, kaikki sulassa sovussa keskenään. Kyllä se sheltti vaan osaa olla niin helppo koira!


Siinäpä Jedin viimeisimpiä koiratreffejä. Jos varsinaista listaa koirakavereista tekisin niin se ei kyllä päättysi koskaan, herra kun on kaveri kenen tahansa karvaisen kanssa. :D Ja kyllä se vaan on niin mukava käydä kimpassa lenkeillä, Jedi niin nauttii koirien seurasta.

3 kommenttia:

  1. Oi, ihania kuvia! :) ja muutenkin ihana postaus, tulee hyvälle mielelle kun näkee koiruuksia telmimässä onnellisina keskenään :)

    VastaaPoista
  2. Vauhdikkaita, hyväntuulisia kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Kyllä sitä tulee itsekin hyvälle tuulelle kun näkee koiran iloisena juoksemassa :)

    VastaaPoista