lauantai 24. tammikuuta 2015

Kokkosen Tuijan koulutus

Huh, meillä on nyt aika tiukkaa treenaamista ollut, mutta kunhan saadaan kisat pois alta niin sitten höllätään rajusti. Oikein hyvin Jedi on kuitenkin jaksanut, paitsi tehdä yksittäisissä treeneissä niin myös koko viikon kannalta ajatellen, tänään kun oli jo viikon kolmas agilitypäivä. Selvästi on kunto kasvanut!

Tänään oli siis Tuija Kokkosen koulutuksen vuoro. Ratapiirrokset saatiin jo aiemmin tutkailtaviksi, ja noin paperilta katsottuna rata vaikutti todella haastavalta ja kinkkiseltä. Luonnossa se oli kuitenkin astetta simppelimpi, kun tajusi paremmin mitä voisi tehdä eri kohdissa. Oli tosi paljon meille hyödyllisiä treenauksen aiheita :)

Kärvistelin kotona että kuinka onnistun muurin takaakierrossa, mutta se olikin virhe! Muuri siis mentiin toiselta puolelta.
 Saatiin aika paljon kehuja. Tuija tykkäsi mun päättäväisyydestä, Jedi tuli kerran läpi A:lta joten uusin sen. Liian moni olisi katsonut sellaista ihan läpi sormien. Muutenkin mulla on kuulemma hyvä kontakti Jediin, kiellän ja kehun oikeissa kohdissa. Oli tosi kivaa ja nyt olen ihan puhki! Ainoa mieltä alentava asia oli se että mun lonkkaan alkoi treenin aikana vähän sattua, toivottavasti ei olisi nivelessä mitään vikaa. Kuitenki vuosikymmen mulla balettia takana ja sehän on nivelille aika rankkaa varsinkin jos tekee vähääkään liikkeitä väärin. Ei ole aiemmin ollut mitään oireita mutta voihan ne myöhemminkin ilmetä :(

Tässä vielä videomateriaalia ihan vikasta vedosta. Vähän väsynyttä menoa mikä näkyy muun muassa vähän hitaista kontakteista ja A:lta loikkaamisesta sekä mun hengästyneestä rääkymisestä. Muuten Jedi olisi jaksanut mennä vielä lisäälisäälisää, ainakin siihen malliin veti halliin takaisin lämppälenkillä.Kaikista hankalintahan tässä oli tuo alku sekä keppien jälkeinen elämä, kun ne poikittaiset hypyt on jäänyt niin vähälle treenaamiselle. Lopussa tuli kielto vähän hassusta paikasta, kun tuo kyseinen kohta toimi aikaisemmilla kerroilla tosi hyvin. Se on niin hiuksenhienoa että miten pitää ennakoida. Vaikkei nyt nollaa saatu lopuksi niin olin tosi tyytyväinen, että saatiin kaikki kohdat toimimaan edes pienemmissä pätkissä vedettuyinä. Rimat oli myös ihan kisakorkeuksissa eikä ollut mitään ongelmaa edes takaakierroissa tai muuten vinosti lähestytyissä hypyissä, jes!

2 kommenttia:

  1. Hieno Jedi ja sujuvan näköistä menoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse kattelen treenivideoita tosi kriittisin silmin, mutta kyllä meiltä sitä sujuvuutta taitaa jo vähän löytyä :)

      Poista