tiistai 16. syyskuuta 2014

Showpiskin kuulumisia

 Koulu vie nykyään huomattavasti enemmän aikaa kuin ennen, joten blogin päivittäminen on jäänyt vaikka häppeninkiä onkin ollut ihan kiitettävästi. Pieni tiivistys viime ajan tapahtumista!


Varmaan tärkein päivä oli viime lauantaina kun käväistiin jälleen näyttelyssä. Eipä mulle mitään uutta tietoa Jedistä tullut. Erittäin Hyvä poika, vähän hoikka ja tykkää pröystäillä hännällään mutta muuten ihan kohtuullisen hyvä!

Näin siis Derek Smith lyhyesti kertoi:  

Tricolour. Could have a little more substance allthrough. Lovely coat. Decent head. Decent movement. Tail carriage is poor.Hännänkanto oli selvästi tärkeää kyseiselle herralle ja se taisi aika monella tiputtaa arvosanaa. Jedin lopullinen tulos oli siis EH2, kaksi kilpakumppania oli ja molemmille tuli myös EH. Mielestäni aika Jedin näköinen arvostelu, ei ollut sellaista mistä olisi eri mieltä (ainakaan tuo "tricolour"... enpäs tiennykään! :P), ainoastaan "lovely coat" oli sellainen jota en odottanut arvostelussa lukevan. Jedihän on nyt ihan pohjavillaton mutta ilmeisesti kolmen naisen voimin tehty tehopuunaaminen toimi hienon turkin illuusion aikaansaamiseksi!

Liikkeet oli kerrankin arvioitu jopa kohtuullisen hyviksi, siinä kun on yleensä ollut vähän moitteen sijaa! Jedi kävikin kaksi päivää ennen näyttelyä fyssarilla että ei ainakaan ollut jumeja estämässä Jediä liikkumasta niin ylväästi kuin se osaa. Vähän oli lihakset olleet jumissa mutta ei mitään hälyyttävää. Tällä kertaa fyssari oli sitä mieltä että Jedi on edelleen kyllä toispuoleinen, mutta nyt vahvemmat lihakset ovat toisella puolella! Ilmeisesti olen onnistunut aika hyvin siinä heikomman puolen jumppauksessa :D Nyt siis kuitenkin treenataan Jediä ihan symmetrisesti eikä keskitytä vasemmalla tai oikealla sijaitseviin lihaksiin.Virallisen näyttelyn lisäksi ollaan käyty kahdessa mätsärissä. Toisessa Jedi oli varsin hienosti sinisten ykkönen. Tällä kertaa oli muistaakseni ainakin kolmisenkymmentä pientä aikuista. Kyllä se voitto tuntuu paremmalta kun on ollut enemmän vastusta! Bis-kehässä ei enää menestytty. Toinen mätsäri oli osa ShowHau-kiertuetta. Siellä oli todella paljon koiria ja eipä me muuta saatukaan kuin punainen nauha. Jedi kävi toki myös studiokuvauksessa, en nyt usko että siitä seuraavaa mister ShowHauta tulee mutta ainakin nyt on siitä studiokuvia kun se on vähän ollut haaveena! Lisäksi on toki mahdollisuus että vilahdetaan telkkarissa. Ainakin Jedi pääsi videokameran lähikuviin pari kertaa. Pitää katsoa tarkkaan tuleva kausi. :D

Nyt tulevana maanantaina on vihdoin se MH-luonnekuvaus! Minua totta puhuen vähän jännittää, koska en vaan osaa yhtään arvioida miten Jedi tulee reagoimaan. Itse kun en ole mikään ekspertti ja Jedikin loppujen lopuksi vielä nuori koira, eli sen ragoinnit yllättäviin asioihin saattaa mennä vähän mielialan mukaan. Pystyn hyvin kuvittelemaan Jedin olevan sellainen sheltiksi ihan mielettömän rohkea, mutta toisaalta voi hyvinkin olla että se hakee minusta paljon tukea tai että se säikähtääkin jotain odotettua enemmän. Innolla odotan!

Mulla on jo videomateriaalit Kokkosen Sampon koulutuksesta ja parista muustakin treenistä, mutta en ole vaan jaksanut muokata. Saa nähdä koska siitä siis kirjoittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti