perjantai 21. helmikuuta 2014

Terve poikahan se on
Joku ehkä bongasi sivusta meidän pikku kalenterista että keskiviikkona oli eläinlääkäriin aika. Otsikkokin paljastaa lopputulosta, eli Jedi on ihan terve kaikin osin. Tai siis verikokeitten perusteella. Tästä tiedosta täytyi pulittaa 220 euroa mutta hienoja uutisia se silti on!  Eläinlääkäri sanoi myös ettei se ole missään nimessä liian laiha, mutta kun se on vielä niin nuori ja siro niin massan tulossa vaan kestää. Kasvattajankin kanssa juteltuani päättelin että Jedille on vain tullut hieman ärsyttävämmät geenit; huono syöminen emän puolelta ja hitaasti kehittyminen isän puolelta. Emä ja emänemä olivat nuorina erittäin huonoja syömään mutta nykyään saa varoa etteivät ne liho; sitä päivää Jedin kanssa odotellessa :D Hitaasti kehittyminen ei kyllä meitä haittaa yhtään muuten kuin näyttelyiden kannalta, siellä kun pentujakin rokotetaan pentumaisesta olemuksesta... Noh, katellaan niitä enemmän myöhemmin eikä se kylläkään minulle ole yhtään tärkeää, kunhan on hauska saada arvio tuosta rekusta :) Kamalampaa olisi jos olisi harrastamista estävä perimä!

Sainpahan olla niin hirmu ylpeä Jedistä vastaanotolla. Odoteltaessa se istuskeli nätisti jaloissa. Kun sisään tuli äärimmäisen häsläävä englanninbulldoggi, se muutaman haukahduksen jälkeen oli taas mallikelpoisesti ja enkun omistajakin sanoi koiralleen että otapas tuosta mallia :) Verta otettaessa se ei inahtanut ollenkaan ja oli muutenkin nätisti pöydällä, vaikka viereisessä huoneessa kyseinen enkkubulldoggi piti kamalaa taistelua kun sen kynsiä leikattiin. Milloin tuosta koirasta tuli noinkin kiltti?!

Harmittavasti nyt Jediin on iskenyt ensimmäistä kertaa kunnon ripuli. Välillä se on aiemminkin ollut löysällä, mutta nyt se oli yhdellä lenkillä ihan vesilinjalla. Onneksi Canikur näyttää tehoavan. Ensimmäisenä iltana annoin sille riisiä ja vettä ja vähän sen ruoka-annoksesta, ettei se vaan nyt laihtuisi. Vastoin kaikkia odotuksia Jedi söi jokaisen riisinjyväsen. On sen ruokahalu jo huomattavasti parantunut puolen vuoden takaisesta!

Luustokuvien tuloksia odotellaan vieläkin... Postissa pitäisi tulla, ja nyt on mennyt jo yli kolme viikkoa. En jaksa odottaa, äh!

 Ulkoasua muutin kun ei tuolla enää ole talvistakaan. Saa heittää kommenttia, ainakin jos jollain olisi vinkki kuinka pitää banneri parempilaatuisena. Laatu kärsii kun pitää pienentää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti