sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Blogin synttärit!

Huomenna on kulunut vuosi siitä kun ensimmäisen kerran tänne raapustelin. Aika hassua, oikeastaan! Tämä on kyllä ollut varsin hauskaa puuhaa ja olen huomannut itse kehittyneeni kirjoittajana. Suunnittelen nykyään tarkemmin aiheet ja pidän joitakin tekstejä luonnoksena aika kauankin, niitä silloin tällöin muokkaillen ja ehkä lopulta julkaistenkin. Viime aikoina en tosin ole kirjoitellut muusta kuin treenikuulumisista, ja siksi annan puheenvuoron Teille, arvon lukija:

Toiveita? Risuja? Ruusuja? Ehdotuksia?

Ihan kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Välillä olisi kiva kirjoitella muustakin kuin treeneistä tai perusarjesta, mutta ei vaan keksi. Mitä meidän elämästä kiinnostaisi kuulla, vai onko treenilöpinät sitä kivointa luettavaa? Kirjoita tuohon alapuolelle vaan! :)


4 kommenttia:

  1. Vasta törmäsin blogiinne, joten en sen suurempia kommentteja osaa antaa. Kuitenkin silmään pisti hirmu suuri banneri ja se, ettei Jedillä ole esittelysivua! :) Mä luen kyllä mielelläni treeneistä. Treenivideot on myös parhaita. En (vielä) tiedä onko teillä niitä, mutta jos on niin hyvä, jos ei niin laita! :D

    VastaaPoista
  2. Itsekin tänne eksyin ensimmäistä kertaa, ja aikalailla samat asiat. Pienempi banneri olisi mukava,Jedin esittelysivu ja jos ei ole niin treenivideoita!!

    VastaaPoista
  3. Pitääkin ulkoasua muuttaa lähiaikoina :) Treenivideoista tykkään itsekin ihan sen takia että näkee paremmin virheet, ja kaikki pistän aina myös tänne näytille. Liian harvoin on vain mahdollisuus kuvaamiseen :/ Mutta ehkä videotilanne paranee kun treenataan nykyään enemmän vapaavuoroilla :)

    VastaaPoista