tiistai 20. elokuuta 2013

Syksy saa - mahtavaa!

Minä taidan olla ainoa ihminen joka oikeasti rakastaa syksyä. Pienempänäkin odotin aina innolla sitä että koulut alkaa, ja onhan se nyttenkin mukavaa kun tulee jotain rutiinia päiviin. Lisäksi minä vain rakastan sadetta! Tietysti jos on sadevaatteet yllä. Siinä pisaroiden ropsahtelussa on jotakin niin rauhoittavaa ja ihanaa.

Tietysti koirankin pitää varustautua kunnolla syksyn kurakeleihin ja sateisiin. Niinpä tänään suunnattiin Faunattareen ostoksille, kun siellä oli poistomyynti. Ajattelin katsella sadehaalareita ja talvitakkeja, agilityä varten. Eihän tuo muuten oikeastaan talvella tarvitse talvella lämmikettä. Harmillisesti Hurtan talvitakeissa ei ollut kokoja, mutta ostettiin haalari ja heijastinliivi!



Jedi does not approve.

Onks pakko?
Värimaailma on tietysti hyvin miehistä. Jos haalarissa olisi ollut sopivan kokoisia punaisena niin olisin kyllä ehdottomasti ottanut! Aluksi sen askel oli vähän kankeaa kun ei sillä ole aiemmin ollut mitään vaatteita. Nopeasti se kuitenkin tottui. Ainoa kuono puoli haalarissa on se ettei Jedi voi se päällä oikein tehdä tarpeitaan... Pitää sitten pahimpina keleinä tehdä vessalenkki ja urheilulenkki erikseen. Tulisi nyt jo kunnon syysmyrkyt niin päästään testaamaan tositoimissa!

Nyt on tosin ollut aika kuumiakin päivä, kuten maanantaina näyttelyharjoituksissakin. Aurinko paistoi ja kentällä oli hirvittävän kuuma, ei Jedikään oikein jaksanut keskittyä. Ohjaajana taisi tällä kertaa olla sheltti-ihminen, kehui kovasti Jediä ja sanoi että on oikein hyvännäköinen raakile, hyvä siitä tulee! Totta kai tuo on minulle aina yhtä kaunis ja ihana mutta mukava kuulla positiivista kommenttia ihmisiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti