perjantai 9. elokuuta 2013

50 kirjoitusta

50 tekstiä olen tänne nyt jo kirjoittanut, pieni virstaanpylväs pienelle blogilleni. Sen kunniaksi Jedi lähettää kaikille, joita sen tempaukset kiinnostavat, paljon rakkautta:




Voi ei, mitä jos mamma laittaakin nää kuvat nettiin... vähänkö noloa.
Torstaina käytiin mätsärissä, Jedi oli ensimmäistä kertaa pienissä aikuisissa, iiks! Kuten arvata saattaa, ei menestystä tullut, kun muut olivat kokeneita kehien kiertelijöitä ja Jedi tuollainen riehakas teiniapina. Punainen nauha sentään saatiin! Manu oli hienosti punaisten kolmas, hyvä Manu! (Ja Mira) Punaisten kehässä meidän piti mennä mahdollisimman kauas toisistamme, muuten Jedi olisi koko ajan yrittänyt kääntyä ja mennä pussailemaan Manua. Tai ehkä se on pikku suuhygienisti...? Koko ajan kieli Manun suussa.

Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan lähdetty kotiin, mätsäripaikan vieressä oli lemmikkieläinliike ja löysin sieltä maailman ihanimman pannan tuolle ikuiselle pikkuvauvalle. Aivan pakkohan se oli ostaa! Lisäksi arpajaisista voitettiin tölkki kalkkunahyytelöä, mistä tuo onneksi tykkää.



Harmi vaan että se menee useimmiten karvojen alle. Mutta ei se mitään, söpö se on silti!

Kouvolan näyttelyn lippuset tulivat jo postissa! Ensimmäistä kertaa ei tarvitse herätä superaikaisin näyttelyä varten, kun ajomatkaa on 15 minuuttia ja kehä alkaa puoli yhdeltä. Tässä alkaa ihan mukava näyttelyturnee, kun on moinen viikon välein; Kouvola, Luumäki, Mäntyharju ja Vantaa. Sen jälkeen ei enää tänä vuonna mennä viralliseen kehään, vaan tuo saa rauhassa kehittyä ensi vuotta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti