perjantai 8. elokuuta 2014

Nyt se on virallista


Iloittautuminen meni sinne! Ja kyllä, emme osallistu kuin hyppyradalle. Asiaa pohdittuani ja viisailta ihmisiltä kysyttyäni tulin siihen tulokseen, etten riskeeraa keinua. Se on sujunut ihan okei mitä ollaan treenattu, mutta onhan se ihan eri asia (ainakin Jedin kanssa) tehdä muutama toisto yksittäistä estettä ja todeta että se toimii, kuin tehdä ratatreeniä ja todeta että este toimii myös radan osana. Ja nyt ei ole ollut mahdollisuutta ratatreeniin eikä ole ollut edes möllikisoja. Kun on mahdollisuus siihen että tulee keinukammo, niin on järkevämpi pelata varman päälle, koska sen korjaamisessa kestäisi taas huomattavan kauan.

Vaikka keinu on mennyt ihan mukavasti, olisi aikeissaa opettaa se alusta tai ainakin palata jonkin verran taaksepäin, sekä liittää mahdollisesti toinen käsky, koska sen suoritus ei varsinaisesti vastaa ihannettani. Tahtoisin että Jedi juoksee ihan päähän asti, täysillä, ja jää neljä tassua kontaktille odottamaan lähtölupaa. Mutta vielä pitää jonkun aikaa odottaa ennen kuin pystyn tätä projektia aloittaa, koska säädettävä keinu on hallissa eikä ulkokentällä ja hallin lämpötila nousee näillä helteillä reilusti yli viiteenkymppiin... Pitäisi myös treenata ennen kisoja muita esteitä jotka ovat vain hallissa, toivottavasti ensi viikolla olisi edes jokunen viileä päivä. Hyppyradoilla on usein esimerkiksi pussia, rengasta ja muuria, joita ei olla nyt pitkään aikaan menty.

Saa nyt nähdä miten keinun ehostaminen lähtee käyntiin, toiveissa olisi päästä vielä tämän vuoden puolella agilityradoillekin, mutta ei mulla sen asian suhteen mitenkään kamala kiire ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti