maanantai 9. joulukuuta 2013

Törkeen siistii

Noin sanoi koutsi mulle tänään agilitytreeneissä :3 Ihan tyylipuhtaasti ei menty, mutta aika makeesti kuitenkin!

Äh, iski virhe rataan. 11-hyppy siis toisinpäin!
Kerrankin oli vähän vaihtelua esteissä, ei pelkkää hyppyä ja putkea. Eka este siis pöytä, mitä ei virallisesti olla koskaan menty, mutta olen metsässä ja kotona tuolien kanssa harjoitellut. Jedi kyllä ymmärsi hienosti mitä piti tehdä muttei millään olisi malttanut olla paikallaan viittä sekuntia, varsinkin kesken radan. Onneksi se on aika harvinainen este ;)

Jedi irtosi tosi mahtavasti putkiin ja hypyillekin. Lopuksi mentiin muuten täydellinen suoritus mutta pöydälle piti mennä useamman kerran kun Jedi oli sitä mieltä että määä tahdon jatkaa matkaa! Oma vika toisaalta, olisin minä voinut pysähtyä hetkeksi, ei siinä kiirettä ollut. Muuten meni tosi nätisti, ja kerran kun meni hyppy väärinpäin (7) niin minäpä en jäänytkään sormi suussa ihmettelemään vaan me sitten mentiin loppurata varsin hienosti, ja tästä sain minä hirmuisesti kehuja ;D Oli tosi kivat treenit, tätä se agility juuri on; ihmisen ja koiran saumatonta yhteistyötä.


Tolta näyttää puomi tällä hetkellä - pahoittelut tuosta pystykuvasta. Vauhti oli jonkin verran hitaampi kuin yleensä, koska tehtiin tätä vasta tuon radan jälkeen ja tämä oli viimesiä toistoja. Ihanan itsenäisesti se kuitenkin sen jo suorittaa :)

Aika makeat oli maisemat hallin takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti