maanantai 16. joulukuuta 2013

Tauon paikka

Tänään käytiin viimeisissä ohjatuissa treeneissä ennen joulua, ensi vuoden puolella sitten jatketaan niin agin kuin tokonkin suhteen! Saatan tosin käydä omatoimitreeneissä lomalla mutta se jää vielä nähtäväksi.


Treenit meni tänään varsin kivasti. Tajusin lopettaa ajoissa, en puskenut Jediä äärijaksamiseen vaan lopetin silloin kun sillä oli vielä hyvä vire. Ratakin meni tosi näpsäkästi, Jedi irtosi varsin hyvin! Olen oppinut kyllä tuntemaan tuota koiraa lähiaikoina paremmin, rataantutustumisessa mietin että miten linjaan kulkuni niin että Jedi varmasti menee putkeen eikä siitä ohi, kun ennen ajattelin vain että hyppy, hyppy, putki. Kymppiputken jälkeen olikin vähän hankala linjata 12-putkelle, kun leijeröitiin kutoshypyn takaa ja sen linja taas osoitti liikaa pois putken suulta. Piti vain vähän himmata niin että lähden liikkeelle tarpeeksi kaukaa, mikä oli kummallista kun yleensä pitää juosta niin lujaa koko ajan. Saatiin kuitenkin useampi nollarata, jes! Jedi on kyllä mukava kun se pysyy niin hyvin hanskassa, ei ole koskaan ollut ongelmaa että se irtoaisi väärille esteille - esim. kaikkien muiden ryhmäläisten piti miettiä miten saada koira olemaan menemättä putkeen vitoshypyn jälkeen, mutta Jedi ei edes vilkaissut sinne kun oma rintamasuuntani oli seuraavalle hypylle. Toki olisi mukavaa jos se irtoaisi paremmin, mutta siinäkin on tapahtunut lähiaikoina huimaa kehitystä ja kyllä sekin ajan mittaan parantuu!

Radan jälkeen tein taas vähän keinua, ja Jedi oli hirmu innoissaan. Ehkä kohta säätää sitä jo vähän korkeammalle :)

Ja voi hellanlettas kun ryhmäläisellemme on tullut pikkuinen bortsun pentu, joka oli tänään tutustumassa agilityhallin hälinään. Se oli niin pikkuinen ja topakka pikku pakkaus! Jedikin oli ihan innoissaan, vähän liiankin. Piti vähän käskeä toista rauhoittumaan kun pentu ei ihan noin tungettelevasta lähestymisestä pitänyt. Yllättävän nätisti Jedi kuitenkin oli, ja totteli kun käskin sitä rauhoittumaan. Huomenna Jedi pääsee näkemään toista pentulaista, kun treffataan Jedin parikuukautta vanhaa tätiä! Jedin "mummon" pentu siis muutti vastikään lähistöllä, mikä oli tosi mukava juttu :)

PS. Joku edusti Sheltit-lehdessä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti