torstai 12. joulukuuta 2013

Nyt tokottaa

Pitkästä aikaa tokoisaa videota. Seuraaminen on edistynyt viime aikoina hurjasti, oikea paikka pysyy paremmin ja oikealle kääntyminen on jo aika jouhevaa. Vasemmalle kääntyminen vähän vaiheessa mutta treenimäärään nähden sekin on jo ihan mukavan näköistä.

(Vähän selityksen makua, mutta Jedi käännöksen aikana ihmetteli nurkassa kuvaavaa äitiäni joten siksi ei mennyt käännöskään ihan putkeen :D Siksi myös tahdoin tehdä sen uudelleen ja sanoin ylimääräisen käskyn jotta tehtävä vähän helpottuisi) Ihana huomata miten Jedillä häntä heiluu :)

Sitten meidän "kaukotreeniä", toisin sanoen asennonvaihtoja. Seisomaan siirtyminen makuusta ja istumisesta sujuu ihan hyvin, mutta istuessa ja maahanmennessä se vähän siirtelee takajalkojaan. Sitä kun on vielä vähän hankala huomta, pitää kuvata vähän useammin. Paras olisi peili maantasossa, mutta meillä ei sellaista valitettavasti ole!

Ja meidän koirapa onkin monikielinen, seiso-käsky oli jo näyttelyseisontaan joten tokossa käskynä toimii stå. Liikkeesä seisomisessa taas on hyvin saksalaisittain äännetty sssschhtop! :D

Kävinpä tänään katselemassa Manun, Edin ja Xidon agilitytreenejä. Harvemmin näkee agiradoilla mäyräkoiria, beagleja tai chihuahoita, mutta varsin hienosti kaikki menivät :) Mulla on niin hirveä hinku treenata aksaa, taidanpa viikonloppuna käväistä hallilla!

PS. Sadas teksti, huisia! Ja blogi ylitti kymmenentuhannen katselukerran rajan, vielä huisimpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti