lauantai 16. marraskuuta 2013

Vad har hänt

Pientä writer's blockia tuppaa. En jaksaisi aina kirjoittaa vain sitä samaa löpinää treeneistä!

Noh, maanantaina agilityä. Tajusin että täytyy luottaa koiraan, mennä täysiä, käskyttää itsevarmasti. Ainoa asia mikä hidastaa Jediä olen minä! Jos himmailen, se tulee epävarmaksi. Jos en ohjaa tarpeeksi selkeästi, se kääntyy katsomaan että mitä sää tarkoitat. Mentiin lopuksi kyllä tosi kivasti ja ihan mielettömällä vauhdilla. Jos mä joskus opin ohjaamaan, ja jos joskus päästään kisaamaan, niin nopeus tuskin tullee olemaan ongelma! Tuli myös edistystä hiljaa odottamisessa, me likey!

Jedi sai tiistaina leikkiä juniorhandlerkoiraa. Mira tuli vähän harjoittelemaan mätsäreitä varten! Jedi pääsee siis kahden viikon päästä olevissa mätsäreissä junnukehään Miran kanssa, itseäni ei moinen homma kiinnosta ei sitten yhtään (minua arvioidaan? kääk!), mutta pitäähän kaikki mahdollisuudet palkinnoille käyttää hyödyksi ;) Harjoitteluun oli surkea sää, tihkua satoi ja Jedi oli ihmeellisen vilkas. Ei malttanut keskittyä yhtään, liekö syynä sitten se ettei se ollut päässyt kunnolla lenkille vielä, vai oliko toinen esittäjä jotain eriskummallista vai onko kaikki näyttelyihin liittyvä valahtanut päästä pois totaalisesti. Saa nähdä miten sitten tositilanteessa menee.

Yritin vähän ottaa rakenne- ja liikekuvia, mutta ei onnistunut sitten millään. Typerä pimeys, aina ja kaikkialla :( kohiseekohiseekohisee, ihan järkyttävää. En uskonut ikinä sanovani tätä, mutta tulispa lunta! Olisi ainakin vähän valosampaa.
Ruokinnasta sen verran, että Jedi on tällä viikolla saanut enemmän nappulaa kuin yleensä. Mulla on ollut niin kiireinen aikataulu, että olen suurin piirtein lentänyt paikasta toiseen, enkä tietenkään ikinä muistanut ottaa niitä lihoja sulamaan... Siksi kuppiin meni Orijenia ja vähän "ihmisille tarkoitettua" jauhelihaa. Eipä kukaan muu meidän perheessä tuota koiraa osaakaan ruokkia, äsken pyysin äitiä laittamaan kolme Vaisto-pullaa sulamaan, ja kupista löytyikin kuusi kappaletta.... Aluksi Jedi vähän nyrpisti nokkaansa kun ei ollut totuttua gourmet-tasoa, mutta kun kerran jätin sen nälkäiseksi sen jälkeen kun se ei kuin vain närppinyt annostaan, niin seuraavana päivänä kuppi suorastaan nuoltiin puhtaaksi! Enemmän sillä siis on ruokahalua nyt kuin pari kuukautta sitten, kun silloin se saattoi viettää useammankin paastopäivän. Tällä viikolla ei siis juurikaan ole tullut lisää lihasta luiden ympärille, mutta jos se nyt ymmärsi taas vähän enemmän sitä ettei nirsoilu todellakaan kannata niin se massankasvatus tulee kyllä tulevaisuudessa olemaan paljon helpompaa.

Huomenna suunnataan aksakentille, saas nähä mitä tuleman pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti