maanantai 4. marraskuuta 2013

Takaakiertopersjättö ja muuta kieputusta

Ensimmäinen tavoite listassa saavutettu! Mentiin treeneissä rataa täysin sujuvasti, ja useampaa estettä! Enkä joutunut edes jäähylle kertaakaan ;)


Tällainen oli ensimmäinen rata. Jedi pysyi hyvin hanskassa vaikka olikin pitkät välit. Kolmosen jälkeen valssi, takaakierto ja persjättö, hinkattiin sitä muutamaan kertaan ja sitten mentiin rataa että viuhs vaan! Ja useampaan kertaan. Jedi irtosi hyvin putkeen, kun käskytin muutamaan kertaan ja muutenkin aikaisemmin ja hieman topakammin kuin aiemmin. Eron huomasi selvästi. Tuossahan olisi periaatteessa putkijarrun paikka (suhistaan koiralle vähän ennen putkeä merkiksi siitä että sen jälkeen täytyy kääntyä), mutta ei tehty sitä ettei putkiin irtoaminen huononisi, Jedi kun ei mikään varsinainen putkihullu ole. Sain kommenttia että meno oli todella sulavaa mutta saisin luottaa koiraan vähän enemmän. Kyllä se tästä!




 Paikalla oli myös toinen kouluttaja jonka johdolla tehtiin tällaista mukavaa pikku kieputusrataa. Ei menty koko rataa, mutta muutamia kivoja pätkiä saatiin. Nelosputkeesa oli jokin hassu ongelma, ilmeisesti siihen tuli joku varjo tai jotain, koska Jedi meni aivan pätevänä ihan sen vierestä, tuota ulkoreunaa :D Sitten se oli siinä ihmettelemässä että höh, eikö kelpaa. Tämä ongelma poistui kun kouluttaja meni siihen seisomaan.

Pitäisi muistaa antaa ohjeita aikaisemmin kun Jedi tulee putkesta, ettei se ehdi alkaa haahuilemaan. Sille pitää olla koko ajan selvää, mitä tehdään.

Oli ihan mukava saada vähän erilaista näkökulmaa ja vinkkejä. Tämä kouluttaja sanoi että Jedi on todella makee koira, ja kun meiltä löytyy se yhteinen rytmi niin sitten me ollaan ihan voittamattomia. Minun pitäisi vain luottaa Jediin vähän enemmän, sekä myös itseeni; kun minä olen itsevarma ja tiedän koko ajan, mitä olen tekemässä niin Jedikin menee varmemmin ja nopeammin.

Jedi teki myös tauoilla ihan mieletöntä seuraamista! Oikea paikka pysyi paremmin kuin kotona. Ja käännökset oli tosi tiukat.Ihana pikkuinen :) Pitää vaan aina tauoilla antaa sille jotain tekemistä, ettei se ala räksyttää.

Ai niin, tasan vuosi sitten me varattiin unelmissa ollut trikkiuros, jolla oli ihana otsapiirto ja oli niin söppänä ja pörröinen. Tänään sitten saan makoilla sängyssä, koira kainalossa ketarat kohti kattoa, antaen pusuja ja öristen onnellisuudesta <3 Päivääkään en vaihtaisi pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti