maanantai 25. marraskuuta 2013

Joulumaa?

Ei lunta vieläkään Kouvolassa. Olipahan sentään hienoa huurua maassa :D En jaksanut yhtään edes muokata kuvia tällä kertaa, joten pahoittelut jokseenkin tummista ruuduista. Mulla on ehkä joku photographer's block, kun ei valokuvaaminen pahemmin ole kiinnostanut. Aina vaan samanlaisia kuvia, Jedi istuu jossain tai pönöttää tai juoksee. Jee. Varsinkin kun ei varustukseni kovinkaan hääppöistä ole, epätarkat ja erittäin kohinaiset kuvat vähän masentavat. Asettaahan tämä nykyinen ainainen pimeys omat haasteensa.Miran nappaama

 13 kk Toinen varsin masentava asia on Jedin painonnostattamisen vaikeus. Takapakkia ottaa taas jälleen kerran. Viime viikolla Jedin pakki meni hieman sekaisin, se oli oksentanut päivän aikana aika paljonkin - varsinkin kun se aina osan siitä tuotoksestaan syö yök niin varmaan oli oksennusta tullut enemmän kuin mitä kotona odotti. Yhtenä päivänä ei myöskään ruoka maistunut millään, vaikka kaksi kertaa tarjosin. Ottaa tuosta sitten selvää. Alan kohta itkemään, kun nyt tilanne on vielä huonompi kuin kaksi viikkoa sitten, 6,7 kg. Huomenna saan ainakin asiantuntevamman ihmisen mielipiteen tuon lihaksistosta, kun Jedi pääsee hierojalle.


On a happier note, pidettiin joulukorttikuvaukset tässä yksi päivä, tuossa vähän Jedin tuntemuksia asiasta. Asiaan liittyen tulee jossain vaiheessa jännittäviä uutisia, stay tuned ;)

7 kommenttia:

 1. Onko Jedi sitten oikeasti liian laiha? Ei tuo 6,7 kiloa mun korvaan ihan kamalan pahalta kuulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ehkä liian laiha ole, mutta kivin hoikka kuitenkin. Kylkiluut tuntuu suht helposti. Jedi on suht kookas, melkein 40 cm korkea että kyllä se mun mielestä saisi ainakin melkein sen kaheksan kiloa painaa.

   Poista
  2. Ai niin, unohtu vielä että kaikista eniten mua masentaa se kun se on niin huono syömään. Muuten se kyllä saisi massaa kerätä rauhassa, jos se edes söisi aina suurella ruokahalulla.

   Poista
  3. Aijaa, onpa se korkea :o Musta se näyttää kuvissa niin pieneltä :D Noppa on nyt 9 kk, korkeutta on 39 senttiä ja painoa 7,2 kg.

   Poista
  4. Joo, se itseasiassa näyttääkin matalammalta kuin onkaan, pitkät jalat :) Hierojakin sanoi Jedin maatessa että tämähän menee onneksi agissa mineihin, vaikka kyllähän se aika reilusti mediluokassa on :D Näytti vaan niin paljon pienemmältä kuin seistessä

   Poista
 2. Onhan tietty Jedi hyvin hoikkarakenteinen ja erilainen kun Atlas on. Atlashan on melkein 40cm kans (joku 39cm) ja painaa 9kg ja nyt reilu 10kk ikää. Että sinäänsä omaan korvaan tuo on taas vähän, mutta onhan noi nyt aivan eri muotosia ja rakenteisia koiria :)
  Atlas kans nirsoilee ja on huono syömään ja saattaa just oksennella tms. Mä oon välillä joutunu ihan pitään paastopäivän sillä, koska se on naurettavaa. Nyt on kyl maistunu hyvin kun oon syöttäny puolet nappulaa ja puolet mushin lihoja sekasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Jedi on kyllä varsin siro, ettei sille kuitenkaan useampaa kiloa tarvitse saada lisää. En mä numeroita liian tarkkaan tuijottelisi, kunhan tulisi vähän enemmän tavaraa kylkiluitten päälle!

   Jedi on kyllä siitä hupsu, kun sille kelpaa nuo Orijenin nappulat joita sille syötän niin kyllä namipalkkana, mutta kun ne ovat kupissa lihojen joukossa niin ei se niitä paljoa syö :D Mähän syötän siis kanssa noin puolet lihaa ja loput nappulaa. Pitää aina olla tosi hyvin sekasin ettei Jedi pelkkiä herkullisimpia osia söisi!

   Poista