lauantai 30. marraskuuta 2013

Kotitreeniä ja voitokkaita mätsäreitä

Kuten joku voi viikottaisen treeniraportin puuttumisesta päätellä, ei käyty Jedin kanssa tällä viikolla yksissäkään ohjatuissa treeneissä! Pyhäinhäväistys suorastaan. Ensi viikolla sitten todellisempaa treeniä, vaikka kyllä me ollaan nytkin harjoiteltu. Olkkariin saa agiradan kakkuvuoasta ja pianotuolista. Pöytä ja kontaktit ovat olleet siis tehotreenissä ;D Meidän talo on myös kätevästi vähän ympyrän muotoinen, ts. meillä pystyy kävelemään ympyrän käytävän, keittiön ja olkkarin läpi, niin pystyy kätevästi myös irtoamista harjoittelemaan. Nykyään Jedi lähteekin heti juoksemaan poispäin jos pidän lelua kädessäni ja nostan käden heittoasentoon :D Ja ah, kun Jedillä on niin mahtava häiriänsietokyky ja kaikki paikallapysyminen ihan supervahvaa! Varsinkin kun meidän kontaktialusta on niin matala että voisin kuvitella siitä lähtöön olevan aika matala kynnys. Mutta ei, minä voin juosta pari kiekkaa talon ympäri, hypätä maahan makaamaan, tehdä punnerruksia (mistä Jedi yleensä innostuu tosi paljon...) ja poika silti pysyy paikallaan.


Tokon puolelta olen keskittynyt noutoon. Jedi osaa nyt tosi mukavasti pidellä kapulaa suussaan ja pitää sitä siihen asti että pyydän pois, vaikka minä vähän vetäisinkin. Testasin vähän että miten käy jos käsken sitä liikkeelle. Noh, kapulahan putosi heti. Tämä menee nyt sitten tehotreeniin. Liikkeestä seisomisessa mennään kanssa yksi askel taaksepäin, koska Jedi vieläkin vähän hiippailee käskyn jälkeen, tämä siis niin että peruutan sen edessä. Liikkeestä maahanmeno on aivan super, vaikka Jedi olisi täydessä laukassa niin käskyn kuultuaan se hyppää maahan niin nopeasti että se vähän liukuu makuuasennossa maassa :D Niin söpön näköistä. Kaikista parasta on se että nykyään Jedilllä on sellainen työmoodi kotonakin. Aiemmin en saanut sitä kotona samaan vireeseen kuin hallilla.


Tänään sitten suunnattiin mätsäreihin, joihin kuluikin aikaa se nelisen tuntia... Alussa Jedi oli niin innoissaan kaikesta, että uskoin tästä reissusta tulevan täyskatastrofi. Ihan mukavasti meillä kuitenkin meni :)


Ensin Jedi meni junior handleriin Miran kanssa, ilman menestystä. Jedi oli kehän laidalla varsinainen antisheltti, yritti hyppiä kaikkia ihmisiä päin kun ne nyt oli niin ihania ja Jedillä oli niiiin hauskaa. Kehässä se kuitenkin väisti miestuomaria vähäsen. Luulen sen johtuneen siitä että se muualla turvaa minuun ja luottaa siihen ettei sille käy mitään pahaa, kun minä suojelen sitä. Se vilkulikin minua koko ajan, kuten kuvassakin näkyy. Vaikka se Mirasta hirmuisesti tykkääkin, niin se ei ihan samalla tavalla kuitenkaan häneen luota.Junnukehä kesti toosi pitkään, Jedi ehti vähän jo kyllästyä. Siitä sitten melkeinpä suoraan pienten aikuisten kehään. Parikehä meni vähän miten meni, kun minä luulin meidän olevan vasta seuraavassa parissa mutta meidäthän huudettiinkin jo kehääb! En ehtinyt valmistautua henkisesti enkä muutenkaan, niin en jaksanut Jediä asetella paremmin ja ravatessa meni hiukset koko ajan silmille :D Varsin oletetusti siis sininen nauha. Nauhakehä meni sen sijaan paremmin, vaikka Manu menikin meidän edellä. Meidät valittiin jatkoon, samoin Manu, valittiin neljäs ja kolmas ja siinä me sitten Miran kanssa odotetiinkin että kumpi voittaa :D Kaksoisvoitto siis meidän porukalle, Jedi toisena ja Manu ykkösenä! Vaikkakin sinisten kehässä mutta silti, mahtijuttu ;)

Palkintoposetus. Tylsää poseerata tuulessa :( Saatiin palkinnoksi myös kaikenlaista krääsää, mm. aivan kamalan tuoksuinen hoitoaine :D
Jedi pääsi myös kokeilemaan pallopaimennusta alkeellisesti. Joskus kesällähän kokeilin alkaisiko Jedi paimentaa jumppapalloa, mutta se kokeilu päättyi siihen että pallo sanoi phssst.... ;D Aluksi tehtiin niin että laitettiin nami pallon alle ja Jedin piti tökkäistä pallo pois saadakseen se. Ensin Jedi vähän arasteli pallon liikuttamista, olihan se aika iso tuollaiselle sintille. Pian Jedi tajusi idean ja aika hienosti se rupesi palloa tökkimään, lopulta tehtiin niin että Jedin piti tökkäistä ja sitten se sai minulta namin. Jedi näytti olevan vähän ihmeissään, näinkö helposti mä saan namia?! Ihan mukavalta vaikutti tuo homma, voisi joskus kokeilla vähän enemmänkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti