lauantai 31. elokuuta 2013

Mäntyharju KR

Tänään käytiin Mäntyharjulla taas näyttelyissä, tuomari oli TODELLA tiukka. Ei paljoa ERIä saati SA:ta jaellut, paras uros -kehässäkin oli vain kaksi koiraa. Jedi sai EH:n ja sijoittui viimeiseksi neljästä paikalla olleesta junnusta, luultavasti liikkeiden takia. Aika hyvin tuo EH:kin on, kun aika paljon jaettiin H:ta ja pari hylkyäkin taisi tulla. En palkannut yhtäkään kameramiestä mukaan joten ei kuvia kehästä!

Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. Ikäisekseen hyvin kehittynyt uros. Kuono-osa saa vielä täyttyä. Hyvä purenta, silmät, korvat. Hieman lyhyt kaula joka saisi kiinnittyä kauniimmin. Pysty lapa. Lyhyt, pysty olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Vielä puuttellinen eturinta ja rinnan syvyys. Hyvä luusto. Kaunis karvapeite. Liikkuu hieman epävakaasti edestä ja ahtaasti takaa.

Hieman ihmetytti tuo ikäisekseen hyvin kehittynyt -kommentti, tuohan on ihan ruipelo vielä! Mutta ehkä tuomari sitten ajatteli että kymmenen kuukautta vanhaksi...? Hassua miten nämä tuomareiden mielipiteet vaihtelevat, viikko sitten oli vielä hyvä kaula ja heinäkuussa sanottiin että polvikulma saisi olla selvempi, tällä kertaa se olikin hyvä. Viime viikkoisen mukaan liikkuu hyvin sivusta, hyvä että sentään jostain suunnasta! ;)

Päivän WTF-hetki tuli kun joku tuli ottamaan kuvan Jedistä kun se kökötti kopassaan. Mitään sanomatta tuli siihen ja räps. Myöhemmin joku muukin tuli vähän juttelemaan ja otti kuvan :D Ja tosi moni naureskeli ja ihasteli kauempaa. Onhan se aika hauskan näköinen kun kurkkii sieltä!


Kuva viime viikolta Luumäeltä.
Ostettiin sitten Jedille astetta isompi kevythäkki kun se ei tuossa edellisessä mahtunut oikein kunnolla makoilemaan. Se on kyllä tosi hieno, tykkään kovasti! Sivussa on iso ovi ja mukana tuli lampaantaljta pehmusteeksi. Tai no ei se tietenkään oikea lampaantalja ole, mutta sen tapainen kuitenkin! Lisäksi tuli kätevä kassi missä sitä kuljettaa. Ihan mahtava ostos!



Nyt se ei vaan pysty kurkkimaan söpösti kun tuo on korkeampi :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti