perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kisojen välistä elämää
Kisojen jälkeen Jedi pääsi käymään hierojalla. Tuli kyllä ihan liikaa väliä käyntien välissä ja talven aikana se on ehtinyt liukastella vaikka kuinka monta kertaa... Silti se oli ihan ok kunnossa ja jumit saatiin ihan yhdellä kerralla hierottua pois :) Nyt kun taas treenataan ja kisataan niin täytyy kuintenkin käydä useammin varikolla."Voisko joku antaa elsun numeron...?"


Jedi joutui myös kunnolliseen turkinhuoltoon. Sillä on kyllä nyt turkki varmaan kauneimmillaan mitä ikinä ja massaakin se on saanut mukavasti - hieman houkuttelesi viedä se näyttelyyn. Viimeisimmästä on kuitenkin jo pari vuotta aikaa niin itsellä fiilis etten enää muista miten siellä käyttäydytään, eikä varmaan Jedikään... Saa nähä. Ainakin mätsäreissä olisi kiva pyörähtää jos joskus on aikaa taas.

 Noin muuten ollaan vähän tässä treenattu, lähinnä keinua ja puomia. Keinulla Jedi edelleen jää tosi kauas päästä, jolloin se laskeutuukin hitaasti. Puomilla sen sijaan se näyttää muistaneen taas, mitä tarkalleen pitää tehdä. Tällä hetkellä minulla on kuitenkin enemmän kisaintoa kuin murhetta hitaista kontakteista, joten annetaan mennä vaikkei niitä sertejä ropisisikaan :) Jos saadaan SM-nollat kasaan ja päätän, että sinne lähdetään, niin pitää varmaan vaihtaa enemmän treenikannalle hetkeksi.


Arjessa Jedillä on nyt ollut vähän stressiä, kun meillä on tehty kattoremonttia. Pari päivää siis kuului aivan kamalaa pauketta sen 8 tuntia päivässä. Hienosti Jedi alkujärkytyksen jälkeen suhtautui ja lähinnä makoili, vaikkei se oikeasti pystynytkään lepäämään. Iltaisin se onkin ollut hyvin väsynyt. Toivottavasti se ei kuitenkaan ole liian uupunut kisaamaan huomenna Kotkassa.

2 kommenttia:

  1. Wau, onpa tosiaan komea turkki! Hirveen kiva lukea taas teidän kuulumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, saa nähdä saako Jedi pitää sen koko kesän vai pitääkö keventää. :D Mukava kuulla, ja kiva että löytyy vielä lukijoita vaikka kauan oltiinkin hiljaisuudessa. :)

      Poista