lauantai 23. elokuuta 2014

Ensimmäinen merkintä kisakirjaan!

Mitäpä sitä ketään jännityksessä pitämään, paljastetaan uutiset heti alkuun! Pyhtäältä tänään hieno nollavoitto ja ensimmäinen LUVA <3 En olisi kyllä todellakaan uskonut että me vielä mitään nollia tehtäisiin, mölleissäkään ollaan saatu vain yksi nolla eikä kertaakaan voitettu mitään rataa.

Aika kovaa on Jedi pinkonutkin, 5 m/s :)
Jos Kouvolan kisoissa mua jännitti ihan vähän, niin nyt tuskin lainkaan. Edellisenä iltana ei ollut edes se fiilis että huomenna kisataan, ei tarvinut laittaa edes herätystä kun meidän rata olisi vasta kahdelta. Olin kuitenkin paikalla jo siinä vähän yli kaksitoista. Oli kiva katsella muiden suorituksia ja vähän totutella siihen että kohta kisataan. Kisat eivät olleet mitenkään suuret ja tunnelma oli todella rento. Meidän ratakin oli varsin simppeli.

Ennen radan alkua kuulutettiin että paikalla ollut koju lahjoittaisi nopeimmalle hylkysuoritukselle joka luokassa yllätyspalkinnon. Ajattelin heti että siinä meille palkinto :D Mutta ei sieltä lopulta tullutkaan hylkyä, vaan varsin kelpo suoritus.Tuossakin oli muutama kohta jossa ohjasin vähän huonosti ja Jedi kaarratti, eli siitä olisi saanut nipistettyä niitä sadasosia ja ehkä kymmenyksiäkin. Mutta ehkä vielä ei ole sellaisen nillittämisen aika :) Olen ihan mielettömän tyytyväinen siihen kuinka hyvin Jedi pysyy lähdössä, tuollainen alku olisi ollut todella hankala jos en olisi voinut mennä noinkin kauas. Jedi meni myös kepit todella hienosti, oma liikkeeni vei sitä vähän ohi ja jos se ensimmäiseen väliin hakeminen ei olisi Jedillä niin vahva kuin mitä se on, se olisi varmaan mennyt väärältä puolelta. Mutta Jedi korjasi minun virheeni todella hienosti.

Ei tarvinut tehdä voittokakkuja kun palkintoihin kuului maustekakku! (Ja tiedän, nämä ruusuke suussa -poseeraukset alkaa olla jo vähän vanha juttu... :D)
Enpä voisi tällä hetkellä tyytyväisempi olla. Ei muuta kuin treenataan ahkerasti keinua että voisi joskus startata agilityradoillakin. Seuraava startti onkin sitten lokakuun alussa, hyppyradalle vielä.

6 kommenttia: