lauantai 3. toukokuuta 2014

Jaa että taukoa vai.

Jokin siinä hallissa vetää puoleensa! Mutta pitäähän sitä suostua kun treeniseuraksi kutsutaan. Mira ja Manu siis jälleen seurana. Ajattelin etukäteen että treenataan keinua ja irtoamista, näitä tehtiinkin. En tosin malttanut olla kokeilematta kun oli valmis rata hallissa. Tässä siis kolmas ja viimeinen ratasuorituksista; siihen videoimisen mahdollisuuteen herää aina vasta liian myöhään.


Tää oli ainoa kerta näistä kolmesta suorituksesta, kun Jedi ei ennen A:ta karannut puomille. Se vaan tykkää siitä esteestä niin hirmuisesti.  Tää oli myös ainoa kerta, kun keppien jälkeinen takaakierto ei onnistunut, enkä tiedä mitä siinä oikein kävi. Kepitkin näyttävät näin videolla huomattavasti vaudikkaammilta kuin miltä ne tuntuu. Toki vauhtia ei voi koskaan olla liikaa.

Keinu- ja irtoamistreenistä ei ole videota kun Mira toimi avustajana. Hallin keinua voi säätää kolmeen eri korkeuteen ja tänään mentiin jo keskimmäisellä korkeudella. Keinu meni tosi kivasti, Mira oli keinun päässä hetsaamassa ja palkkaamassa Jediä. Kerran Jedi jopa karkasi keinulle, eli se ei taida olla sille enää yhtään epämiellyttävä paikka. Hyvä niin!

Irtoamista tehtiin koko hallin pituudelta. Laitoin peräkkäin hypyn, suoran putken, hypyn, pussin, pituusesteen, hypyn, muurin ja hypyn. Aluksi Jedi kiersi muurin ja pituuden, luultavasti kävi niin että se ei vain lukinnut niitä esteiksi kun niitä harvemmin mennään. Parin onnistuneen toiston jälkeen oli lopputulos se että minä jäin hallin toiseen päähän ja Jedi jatkoi matkaa ihan loppuun asti :) Tätä pitää treenata useamminkin.

Jedi pääsi myös taas tapaaman Lumia sekä kolmea muuta shelttineitiä, Moonaa, Ellaa ja Iitua. Jedi ei oikein aluksi päässyt leikkeihin mukaan, tytöt kun ovat samaa perhettä niin jotenkin leikkivät niin tiiviisti yhdessä. Muutaman kerran Jedikin innostui juoksentelemaan ja vastoin kaikkia odotuksia paini vanhimman rouvan, Iitun kanssa. Aluksi hienorouva näytti Jedille vähän hammasta, eikä se kuulemma usein innostu leikkimään tuntemattoimien koirien kanssa. Ehkä Jedi vaan oli niin ihana :) Kameran jätin kotiin kun sääennustus lupasi sadetta, mutta ei sitä sitten tullutkaan. Kuvat siis kännykkälaatua.

 Vasemmalla juomassa Moona, Jedi haistelee Iitua ja merleistä lähempänä kameraa on Ella ja merle silmät kiinni on Lumi :)Jedin ja Iitun leikkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti