keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Poispäin ja jumit pois

Maanantaina agilityssä oli teemana poispäinkäännös, ja Jedi tajusi sen oikeastaan heti. Ei tarvinnut edes opettaa kun kaveri ymmärsi kehonkielestä! Muutenkin meni todella mukavasti, Jedillä pysyi vire paremmin kuin yleensä ja se irtosi ihan eri lailla kuin ennen.

Rata oli pakko toteuttaa lentävänä lähtönä, koska jos jätin Jedin odottamaan niin se ohitti renkaan. Keppikulma oli tosi hankala, kun koira tulee vauhdilla putkesta. Piti sitten tässätellä ihan täpöllä ja laittaa käsi merkkaamaan toisen kepin takaa että mistäs sinne pitikään mennä. Keppejä oli kylläkin vielä vasta kuusi. Seiskahypylle poispäinkäännöksellä ja samoten tuonne 11-putkeen. Toisella kierroksella minun ei tarvinnut edes ohjata, koska Jedi muisti miten rata meni ja meni heti oikeaan putkensuuhun :D Jedi on siitä näppärä koira että sen saa tosi hyvin haltuun, pitää vaan sitä irtoamista ja itsenäistä suorittamista harjoitella tosi kovasti.

Eilen käytiin "varikolla" eli Jedi pääsi hierojalle. Positiivista oli että Jedi oli parhaassa kunnossa kuin koskaan kun sitä on hierojalla tarkastettu; jumeja oli vähemmän kuin koskaan, ihan vähäsen rutisi rangan vierestä taas muttei kuitenkaan ollut ihan jumissa. Lisäksi Jedi on saanut vähän lisää lihaksia, vaikkakin niitä soisi olevan rutkasti lisääkin. Erityissesti takaosa on heikko ja reisilihas aika olematon. Lihaksia pitäisi kuitenkin tulla nyt kun ruokinta ja syöminen ollaan saatu aika lailla kuntoon, Jedi syö nykään hyvällä ruokahalulla ja tulee illalla katsomaan hyvin merkitsevästi mikäli ateria on myöhässä :) Jos Jedi olisi kotikoirana niin lihasmassa olisi melkeinpä riittävä, mutta koska sen kanssa harrastetaan niin niitä tarvitaan tueksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti