tiistai 28. tammikuuta 2014

Miltei priimaa

Ei osannut Jedi arvata mihin se joutuukaan kun autoon se kärrättiin. Jälleen uusi eläinlääkäriasema! Yhdellä otetaan rokotukset, toisella kuunneltiin sydäntä ja tällä kertaa otettiin luustokuvat. Jedi oli yllättävän nätisti odotushuoneessa, mutta pöydällä olo oli niin jännittävää että toinen ihan tärisi. Polvet olivat kuitenkin erinomaiset ja nollaksi ne arvioitiin :) Sydämestä sen sijaan kuului sivuääni edelleen, ja se arvioitiin olevan asteikolla 2/6. Ei siis niin lievä kuin sen odotin olevan, mutta kuitenkin niin lievä että voidaan normaalia elämää elää. Varsinkin kun ultrauksessa sanottiin sen johtuvan vain pyörrevirtauksesta eikä mistään vakavammasta. Pitää parin vuoden päästä tarkistaa vielä, suhiseeko sydämessä.

Sitten pistettiin Jedille piikki takapuoleen ja valmistauduttiin röntgeniin. Oli kyllä aika rankkaa katsoa, kun vähitellen alkoi Jedin takapää pettää ja lopulta se oli ihan kanttuvei. Odottelu oli aika kamalaa, mutta eläinlääkäri arvioi lonkkien tulevan A:na takaisin, kyynäriä ei uskaltanut lähteä arvioimaan mutta nekin näyttivät ihan terveiltä eikä ainakaan nivelrikkoa näkynyt. Ihan turvallisin mielin siis odottelen Kennelliiton arviointeja, vaikka onhan niinkin käynyt että alun perin puhtailta näyttäneet nivelet ovatkin tulleet huonompina takaisin. Toivotaan vaan parasta!

Olipahan muuten kummallista pitää heräilevää Jediä sylissä kun toinen oli ihan lötkönä. Kotiin kun päästiin se meni horjuvin askelin nukkumaan ja sillä tiellä ollaan vieläkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti