keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pelottavaa meininkiä

Tiistaina ei menty tokoon, koska ei vain jaksanut. Eikä kiinnostanut ;) Kouluhommia on nyt kasaantunut niin paljon, että jostain ylimääräsestä menosta oli karsittava, ja kun viime kerta meni vähän huonommin niin ei oikein innostanut. Tosin viisas Pinja päätti sitten lähteä kamujen kanssa metsään, ja loppujen sinne kului aikaa vielä enemmän... :D

Nää kuvat kertookin aikalailla meidän reissun höpsöyden.
Muistakaa heijastimet! Näiltä kavereilta löytyy myös spottivalot omasta takaa.

Jälkimmäisessä on siis järkeväkin tarina! Meillä on nyt kovasti treenin alla se että Jedi tulisi luokse, vaikka onkin painikavereita. Aika usein se käskyn kuultuaan kyllä ihan hyvin matkaan kohti minua, mutta heti jos Manu taustalla liikahtaa jonnekin Jedi ampaisee sen perään. JEE painia! Joten sitä pitää treenata. Ja kun Jedi ei korvaansa lotkauttanut, pomppasin maan tasoon "piiloon" (maastoudun varsin hyvin pinkin pipon ja turkoosin takin avulla), jotta se jossain vaiheessa tajuaisi että apua, missä mamma, kamalaa, pitää pitää sitä paremmin silmällä! Noh, tämä mun yritykseni eihän mennytkään niin kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Jedillä kesti ainakin minuutti tajuta, että mä makasin siellä maassa. Eihän se tällöinkään tajunnut, kuka mä olin, vaan alkoi niin hilmu huljasti haukkua. Pikku vahtikoira. Vasta, kun Manu tuli mun luokseni naamaani nuolemaan, tajusi Jedikin etten ole tunkeilija vaan sen oma rakas mamma :D Täytyy myöntää että tunsin oloni aika typeräksi, kun makasin siellä kylmässä ja märässä maassa.

Sellainen hauska reissu tällä kertaa.

Nyt lähti myös Jedin paino tarkempaan syynäykseen. Ostin digitaalivaa'an, jottei paino olisi aina sen n. kuusi kiloa. Tänään se heilahti 6,8 kiloon, mikä on kolmesataa grammaa vähemmän kuin viikko sitten. Painonlasku saattaa tosin johtua siitä ettei sille tänään ruoka maistunut, en tiedä miksi. Aina kun sanon että hei, nyt sen ruokahalu on tainnut kasvaa, se on syönyt monta päivää kupin tyhjäksi, niin sitten se taas jättää syömättä. En sitten tiedä, kun jotkut pitävät koiralle aina silloin tällöin paastopäivän, että ehkä Jedillä on sellainen sisäisen kello että nyt et tarvitse ruokaa? En tiedä. Liian hoikka se on joka tapauksessa.

3 kommenttia:

  1. En tiiä tuliko äskeinen kommentti perille mutta siis itse oon löytänyt yhden hyvän avun nirson koiran lihottamiseen: http://www.zooplus.fi/shop/koirat/taydennys/barf/barf_rasva/141271 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Naudan rasvaahan mä Jedille syötän melkein joka päivä ja siitä se kyllä tykkää, pitää kokeilla tuota jauhettakin!

      Poista
  2. Eipä mitään :) Toi on siitä kätevä ettei kasvata annoskokoa! :)

    VastaaPoista