lauantai 2. marraskuuta 2013

Laumalenkkiä mettässä

Tällaisella porukalla käytiin tänään lenkkeilemässä. Jedi, Manu, Edi-beagle 5kk ja Xido-chihu 6kk.

Aluksi Jedi oli vähän varpaillaan, kun ei tuntenut Ediä ja Xidoa kunnolla, oli se niiden kanssa muutaman kerran haistellut mutta ei leikkinyt. Aika nopeasti se kuitenkin lähti hirveään ralliin varsinkin Edin kanssa, siinä kohtasi hyvin koko- ja energisyysluokka :D







Multa kerjättiin vähän nakkeja. Heti kun namit tuli esille, niin kaikki koirat tuli mun luokse - kolme tapitti kauniisti silmiin ja yksi roikkui jonkun perskarvoissa, koska luuli että he juoksivat koska tahtoivat leikkiä hänen kanssaan. Kukakohan oli se ei-ahne...?









Mitkä on kenenkin jalat?


Lörppähuulet <3
Me jatkettiin Jedin kanssa sitten vielä Miralle ja Manulle riehumaan. Tai ei me riehuttu vaan koirat. Nää on kyllä sellanen parivaljakko, luonteeltaan täysin yö ja päivä mutta silti vaan niin ihanat yhdessä. Molemmat niin hölmön näköisiä kun kuvia yrittää ottaa.


 Jedin sulokkaat liikkeet








Osas ne vähän poseerataki :)

Mitä mieltä muuten olette kuvien määrästä yleisesti? Itse kun tykkään kuvata niin laitan niitä aika paljon tänne, varsinkin kun itsekin luen mieluummin tekstejä joissa on paljon kuvia. Ymmärrän kyllä jos jotakuta puuduttaa kuvapaljous.

3 kommenttia:

  1. Paljon kuvia ni on kivempi lukea!:)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kuvia on paljon! mutta olisi kiva jos muutkin kuin eka ja vika kuva olisivat suuria saisi paremmin selvää :D

    VastaaPoista
  3. Tuon kokoasian oon aatellut niin, että kun niitä saa kuitenkin klikkaamalla isommaksi niin laitan vain "kohokohdat" isolla, ettei menisi niin paljoa tilaa. Voin toki jatkossa laittaa kaikki isoksi :) Hyvä että kuvapaljoudesta tykätään, oon välillä miettinyt onko niitä likaa.

    VastaaPoista