lauantai 16. marraskuuta 2013

Onni on innokas otus

Tänään käväistiin Miran ja Manu the agimäykyn kanssa hallilla omatoimitreeneissä. Tehtiin yhtä helppoa ja lyhyttä radanpätkää ja vähän puomia.


Jedillä oli tosi hyvä vire ja into! Aluksi sen ajatukset vähän harhaili kun Manu oli toisessa päässä hallia mutta muuten se keskittyi tosi hyvin. Mietin mistä johtuu ettei meillä ohjatuissa mene niin hyvin, ja tulin kolmeen lopputulokseen: Ohjatut on aina niin myöhään että on hallissakin pimeää -> Jedi vähän arastelee putkea ja ehkä muutenkin. Lisäksi kun mentiin nyt hallille heti aamusta niin oltiin molemmat paljon energisempiä. Varmaan on myös sitä, että jännitän ohjatuissa ihan turhaan. Olen aika ujo ihminen ja nolostun helposti, niin en sitten uskalla olla siellä ihan oma itseni ja Jedi ottaa sen merkille.

Puomia harjoiteltiin eka niin että Mira palkkasi kontakteille, mutta se oli lopulta aika turhaa niin tehtiin sitten niin että minä palkkasin koko ajan. Jedi meni tosi lujaa, niin lujaa että takapää ei oikein pysynyt vauhdissa mukana eikä se aina psynyt kontakteilla. Laitoin sitten hypyn siivekeen siihen estämään sivuttaisliikettä ja suhahdin vähän alasmenolla, jotta se ymmärtäisi vähän jarruttaa. Siten se menikin sitten tosi hyvin. Kerran vaan taisin suhahtaa turhan lujaa, ja se sai Jedin epävarmaksi, joten se tulikin sitten huomattavasti hitaammin. Toivottavasti ei jäänyt nyt siitä mitään ikävää mieleen, ettei se alkaisi turhaan himmailemaan alastulollakaan. Tosin ei se minusta mitenkään liian hitaasti tällä kertaa mennyt, mutta hitaammin kuin yleensä. Normaalistihan Jedi menee puomillakin ihan hirmuista vauhtia, niin ehkä se vain vaikutti hitaalta :D Harmi ettei puomia saatu videolle.

Kaiken kaikkiaan Jedi meni tosi mukavasti ja innokkasti koko ajan, jäi hyvä mieli itsellekin! Se ei edes ottanut itseensä kun ekoilla kerroilla käskytin radalla ihan väärin ja aloin tekemään persjätön tilalla valssia, ja tajusin sen puolivälissä ja sitten pyörähdin vain tosi kummasti, ja olin muutenkin ihan sekava :D Jedi kuitenkin luki rataa niin ettei häiriintynyt siitä liikaa vaan jatkoi eteenpäin, ihana otus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti