lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mikkeli KR 6.7.2013

Tänään oli aamulla herätys kello kuusi ja auton nokka kohti Mikkeliä. Jedi kun oli urospentu niin jouduttiin kehään aivan ensimmäisenä, mikä oli hieman pelottavaa :D Vielä kun olen itse vähän pihalla näistä näyttelyjutuista niin tykkään katsella miten tuomari pyytää liikkumaan yms. niin että osaan varautua. Noh, jos ollaa positiivisia, niin ainakin oli vähemmän aikaa jännittää!

Oli kyllä aika huvittavaa kun kaikilla muilla oli kunnon teltat ja trimmauspöydät ja meillä oli yksi pieni kevythäkki jonka päällä sitten laitoin tuon koiran puunattavaksi. Aika paljon sitä saikin puunata kun maa oli niin kuraista että koko ajan oli tassut likaiset. Yhtäkkiä huomasinkin että kello on jo kahta vaille kymmenen ja siitä kiireellä kehän laidalle. Arvasin heti kun näin luettelosta kuka meillä on vastassa että jäisimme kakkoseksi. Vähän herättelin silti toiveita kunniapalkinnosta muttei sitäkään herunut. Tuloksena siis PEK2, tuomarina Paula Rekiranta.

8 kk. Erittäin hyvän tyyppinen urospentu jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä kallo. Hieman kevyt alaleuka. Kauniit silmät. Hyvä ilme ja korvat. Riittävä kaula. Rintakehä saa vielä kehittyä. Polvikulmaus voisi olla selvempi. Hyvä karva. Vielä kapeat liikkeet. Miellyttävä käytös.

Sanoisin että aika hyvä arvostelu - ainakin tällä kertaa oli enemmän kehuja kuin erkkarista saadussa arvostelussa. Liikkeistä tuli vieläkin vähän noottia mutta ehkä sekin "vika" korjaantuu iän myötä. Luin aiemmin vähän netistä että tuomari taitaa nimenomaan arvostaa hyviä liikkujoita, joten siinä mielessä ei ihmekään ettei Jedi KP:tä saanut.







Oli oikein mukava päivä, shelttikehän reunalla oli hyvä tunnelma ja monet ihmiset tulivat juttelemaan niitä näitä. Näimme myös ihanan Wellan, Jedin tädin. Kaikista parasta oli kuitenkin se miten rauhallinen Jedi oli kaiken aikaa. Noh, muutaman kerran piti haukkua kun muutkin haukkuivat ja vähän se veti hihnassa muiden koirien luo mutta ei ollut ollenkaan sitä "oivoivoi täällä on koiria ihanaaaa" -häslinkiä mitä yleensä on kaikissa mätsäreissä yms. Olin oikeastaan olettanut että se häsläisi vähän enemmän kuin yleensä mätsäreissä koska nyt oli reilusti enemmän koiria mutta oikein nätisti oli pieni. Ehkäpä näkyy jo vähän aikuistumisen merkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti