keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ajoittain jopa ihana

Mulla oli vähän epäileväinen fiilis aksatreeneistä kun viime kerralla meni niin huonosti, mutta mitä vielä! Koirahan oli ihan eri! Tehtiin jopa pieniä radan pätkiä, hypyillä, pussilla ja putkella. Pussia ei oltu katottu kuin vain kerran ensimmäisellä kerralla, mutta senhän tuo koira nappasi heti. Samoin se irtosi jo hienosti putkeen vähän kauempaakin. Kyllähän tuo koira osaa, oikein hyvin, mutta kun itse en osaa ohjata.Jäi aivan mielettömän hyvä mieli tältä kerralta, ehkä me jopa edistytään!

Aika usein kuulee ihmisten valittavan siitä että kun agikentän laidalla koirat räksyttävät ja omistajat ei tee mitään. Juu, kun se ei ole niin helppoa. Jedi nimittäin pistää hirveät huudot siitä kun joku muu on HÄNEN radallaan! Hänen korkeutensahan siellä pitäisi olla pitämässä hauskaa! Se siis haukkui tänäänkin melkein koko ajan, ei tehonnut kiellot, ei tehonnut se kuinka löin häkkiä (jossa Jedi siis oli) niin että rämähdys olisi saanut sen lopettamaan, ei tehonnut se kun murisin sille, ei tehonnut myöskään se että kehuin ja annoin nakkia silloin kun se oli hiljaa, ei se että peitin sen näköyhteyden hupparillani eikä tosiaankaan tehonnut huomioimattomuus. Se kun haukkuu vain kun muut ovat treenaamassa. Muulloin se ei oikeastaan hauku, vaikka muut koirat haukkuivatkin. Aivan hirveän ärsyttävää, enkä vaan tiedä miten saisin sen lopettamaan.

Onneksi muuten tuo kouluttaja on myös ongelmakoirakouluttaja, sain hyviä vinkkejä siihen mitä tehdä jos tuo luokse kutsuttaessa vain vilkaisee ja jatkaa sitten matkaa. Jep, se on ruvennut tekemään sitä! Perhanan teiniperse :D Nyt pitää pitää tämän päivän treenit mielessä ettei se vahingossakaan joudu rukkasiksi ;)

2 kommenttia:

  1. Meillähän Myrn räksyttää kans jos muut treenaa, se kuumuu treeneissä sen verran et ei auta kiellot yhtään. Nykyään alkaa mennä jo paremmin, kun oon vaan jättäny sen huomiotta vaikka huutaiskin sillon kun oon itse radalla Hupsan kanssa (jos siis Myrn on hallissa, yleensä se odottaa autossa just huutamisen takia :D ) ja jos joku toinen treenaa kun Myrn on hallissa nii se pysyy hiljaisena kun teetän sillä pieniä temppuja, maahanmenoa jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivosta! :) Mulla on vaan ongelmana näin alaikäisen että kun ei ole omaa autoa ja vanhemmat töissä niin menen yleensä kävellen treeneihin, muuten Jedi kyllä joutaisi autoon ;) Musta kyllä tuntuu että jos ettei Jedi pystyisi temppujen tekoon keskittymään ja tykkäisin itsekin katella muiden suorituksia. Mutta pitänee kai yrittää, ja toivottavasti se myös ajan kuluessa vähän lopettaisi.

      Poista