keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Back in business!

Olen viimeinkin palannut kotiin, oli kyllä ihana palata kun joku karvakasa on onnesta sekaisin ja oli ihan hyrränä hakemassa leluja ja antamassa pusuja :D Mutta ainakin Jedillä oli ollut ihan kivaa, oli päässyt mökkeilemään ja mätsäreihinkin, joissa oli hienosti sijoittunut "sinisten" ensimmäiseksi ja BIS-kehässäkin kymmenenneksi neljästätoista. Sininen lainausmerkeissä siksi että siellä oli ollut punaiset ja vaaleanpunaiset nauhat. Se olikin isoin mätsäri missä Jedi oli koskaan ollut, yhteensä oli ollut 208 koiraa paikalla. Näillä kulmilla mätsärit ovat yleensä paljon pienempiä.

Nyt sitten kotona vain siivoillaan ja leivotaan rippijuhlia varten ja koiran kanssa valmistaudutaan lauantain koitokseen, Mikkelin näyttelyyn. Kiirettä pitää!

3 kommenttia:

  1. Missä Jedi oli mätsäröimässä? Käytiin eilen Klaukkalassa pikkuipanan kanssa, ja siellä oli ihanJedin näköinen suloisuus pentukehässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä Kouvolassa kun asustellaan niin ihan näillä nurkilla vaan kävi mätsäreissä :)

      Poista
    2. No sitä muistelin, että ette ihan näillä nurkilla asu. Mutta saman näköinen sheltti siellä oli, kasvojen väritykseltä ainakin.

      Poista