sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Urheilua ja paljon unta

Huh, nyt on ollut menevä viikonloppu! Lauantaina käytiin ensin koirapuistossa mäyräkoira Manun kanssa ja illalla tunnin lenkillä. Yleensä teemme pidemmät lenkit metsässä suurin osa vapaana, mutta nyt halusin harjoitella ohittamista. Meni hyvin ja nyt se sujuu jo mallikkaasti. Nopea koira oppimaan.

Sunnuntaina Jedi oli aamupäivällä äidin kanssa pitkällä lenkillä, iltapäivällä mentiin tapaamaan toista shelttipentua, Kassua (joka on Jediä nuorempi, mutta paljon isompi, ja karvattomampi!) ja käytiin Mustissa ja Mirrissä. Mukaan tarttui näyttelyhihna ja uusi panta, oikein Ristomatti Ratiaa! Kuten saattaa arvata, sisällä ollessa on pentunen lähinnä nukkunut.


Nyt kun ohittaminenkin on jo kunnossa tai ainakin siihen suuntaan ollaan menossa, on meillä enää yksi "ongelma". Autoilu. Enää Jedi ei pahemmin kuolaa tai oksentele, mutta vihaa kuitenkin kevythäkkiään ja autoa. :( Olen suunnitellut että autoilua varten ostetaan autovaljaat ja aloitetaan siihen totuttelu ihan alusta, liikkumattomasta autosta. Kevythäkki tulee olemaan kuitenkin tarpeellinen näyttelyissä, joten aloitin tänään totuttamaan Jediä siihen, niin että siitä tulisi kiva paikka. Ihan suhteellisen hyvin se meni, nameja heittelin sen läheisyyteen ja lopulta sisälle, ja kyllähän tuo ne sieltä oven suulta hakikin. Aiemminhan se ei halunnut edes kulkea sen ohi, kun se oli eteisessä. Kyllä se varmaankin tästä, hitaasti mutta varmasti!


Koirapuistoilusta kuvia:




Jänis. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti