keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

5 kk!



Niin ne vauvat vaan kasvaa. 

Jees. Eilen käytiin koirapuistossa ja Jedi tapasi kaksi siperianhuskya! (meidän lähipuistossa ei ole pienille erikseen puolta) Vähäsen ne jännitti, mutta lopulta meinasi mennä leikkiin kutsumaan - oikein haukkui, tämähän ei hauku juuri koskaan! Oli niiten leikit kuitenkin vähän liian rajuja tällaselee sintille, joten lähdettiin sitten pois.

Tänään käytiin järven jäällä, ja ulkonahan oli siis aivan JÄRKYTTÄVÄ tuuli. Kovin mitä olen varmaan koko talvena kokenut. Oli aika rasittavaa kun piski lähtee yli sadan metrin päähän huitelemaan, kun lumi lentelee ja sit on vaan niiiiiin hauskaa. Ei siellä ketään muuta ollutkaan (kukaan muu ei tollasella ilmalla uskaltautunut) joten ei se niin haitannut. Ja luoksekin tuli heti, kun sain huomion lumesta herpaantumaan.


Puistoon matkustaessa Jedi pelkäsi taas autossa - sillä on selvästikin autopelko, ei pahoinvointia. Pahinta taisi kuitenkin olla se että valjaat laitettiin turvavyöhön kiinni, koska kun kotiin tultiin se sai siinä vapaana makoilla (hups) eikä ollut mitään ongelmaa. (Puolustaudun sillä että matka oli todella lyhyt ja koira erittäin väsynyt.) Vähän jännittää miten lauantai menee kun matkustetaan Helsinkiin korvia laittamaan, kun matkaan menee melkein kaksi tuntia...


Sellaista tänne. Uusi ikä, uudet kujeet! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti