torstai 19. kesäkuuta 2014

Elämää agilityhallin ulkopuolella
 Blogi on ollut viime aikoina hyvin agilitypainoitteinen, joten ajattelin nyt vähän rustata arkipäiväisiä juttuja ja typeryyksiä.


Viime viikonlopun katselin livestreamista agilityn SM-kisoja. Hienolta näytti, oli kivaa katsella kaikkien tuttujen ja puolituttujen ratoja, tiesin henkilöt sitten oikeasta elämästä tai internetin kautta niin yhtä jännittävää se oli. Muutaman kerran melkein unohdin hengittää, varsinkin medien yksilöiden finaaliradan aikana. Taisi olla yllättävän haastava rata profiililtaan. Olen myös katsellut teeveestä jalkapallon MM-kisoja, mutta siitä lajista ymmärrän huomattavasti vähemmän kuin agilitystä. Koskakohan aksaakin aletaan näyttää telkkarista? Jedin mielestä ainakin jalkapallo on ihan turhaa, se tulee aina pelin aikana tökkimään pallo suussa että leikkikää minun kaa, tää pallottelu on paljon hauskempaa!


Jedi on päässyt lomailemaan mökille useampaan kertaan, ja samalla minä olen saanut koiralomaa.Stressitöntä elämää ilman koiraa, mutta on se kyllä paljon tylsempääkin. Pieni tauko velvollisuuksista aina silloin tällöin tekee kuitenkin terää!
 
Toko on meidän osalta tauolta, enkä tiedä koska se tauko loppuu. Ei vaan ole innostusta treenata.  Koiraharrastuksissahan tärkeintä on hauskanpito, eikä toko vaan ole meidän kummankaan mielestä niin kivaa kuin agility. En usko että koskaan mennään tokokokeeseen, ja ilman tavoitteita treenaaminen on aika päämäärätöntä.


Lihaskunto-ohjelma on vähän lipsunut. Käytän tekosyynä huonoa säätä. Olipahan hassua katsella viime viikon treenivideota, kun menen siinä topissa ja sortseissa, ja kassiin oli sujahtanut aurinkovoide. Eipä sitä tällä viikolla tarvittu, kun oli seitsemän astetta lämmintä ja vettä tihutti. (Lisäsin sen treenivideon edelliseen tekstiin, mutta tässä vielä linkki. Mulla on lelu housunsuussa kun ei ollut taskuja!) Jedi on myöskin syönyt hyvin vaihtelevasti. Voi mitä antaisinkaan jos minulla olisi ahne koira.


Jos nyt jotain agilityyn liittyvää, niin minulla on valtavan suuri ongelma (voidaan luokitella First World probleemaksi). Jedin keinuhan koki pienoisen takaiskun viime viikolla, mutta nyt se on ehkä taas kunnossa, ainoastaan aavistuksen hidas. Mikäli me mennään elokuussa kisaamaan, olisi ihan kiva saada Jedille kokemus vieraalla keinulla ja renkaalla ja kokeilla sen keppien varmuutta kisatilanteessa. Siihen on vaan yksi mahdollisuus ja se olisi viikon päästä, mutta kun en tiedä viitsinkö mennä kilpailevien radalle, koska keinu ei ole vielä huippuvarma ja minua pelottaa että se hajoaa sitten lopullisesti. Niin hankalaa! :D Pitää miettiä asiaa vielä.Ensimmäinen yritys on harvoin onnistunut, kun on kyseessä koiran valokuvaaminen. :D

Nyt me suunnataan jo juhannuksen viettoon mökille. Oikein mukavaa keskikesän juhlaa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti