torstai 27. helmikuuta 2014

Kiljukaula treenaa


Maanantain ohjatut oli varsin hauskat treenit. Paikalla ei ollut muita vakkariryhmäläisiä kuin minä, joten paikkaamassa oli ihan aloitteleva nuori labradorinnoutaja omistajineen. Kerran olivat aikaisemmin käyneet. Itse pääsin vähän tuota iiihanaa labbista ohjaamaan. Vaikkei pitkää pätkää mentykään (esteet 1-3) niin oli varsin opettavainen kokemus; kerran kun koira meni putkeen hienosti, rupesin odottamaan irtoamista muillakin kerroilla. Ihan sama juttu mitä käy aina Jedinkin kanssa! Oli myös varsin outoa ohjata niin isoa ja niiiin innokasta koiraa. Se oli koko ajan napittamassa silmiin ja häärimässä että mitä tehdään. Tosi suloista, mutta olen kyllä samalla ihan iloinen Jedin hillitymmästä olemuksesta ;)

Itse rata meni muuten kivasti, mutta putkikulmat olivat Jedille varsin hankalia, joten niitä piti hinkata. Lopussa Jedi oli niin väsynyt etten ruvennut väkisin koittamaan koko rataa. Menin sitten keskiviikkona vapaatreenaamaan ja siellä mentiin tuo sama rata heti ensimmäisellä yrittämällä nollana läpi. Liekö oppi hautunut päässä sen muutaman päivän aikana :) Treenattiin myös rengasta ja puomia. Rengas alkaa olla valmis, mutta samalla puomi oli vähän unohtunut. Tai siis kontaktit... Pitää muistaa treenata useammin ettei se pysähtyminen pääse unohtumaan.

Jedi puri yksi päivä lapaseni rikki ja äkkiä piti saada uudet. Mitäs pidätte, Jedi ainakin tykkää...? ;)


2 kommenttia:

  1. Kivan näkönen rata! Varmaan tekis meillekin hyvää tollasen treenaaminen :) Ja noi hanskat on edelleen ihanat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli tosi kiva, kunnon juoksemista ja pieniä haastavampia kohtia, varsinkin kun kolmosen takana oli "hämyhyppy" :) Ja kiitosta vielä :)

      Poista