maanantai 7. elokuuta 2017

Kisa- ja pentukuulumisia

Jedin kanssa ollaan käyty muutamat kisat vailla suurempaa menestystä. Olen silti ollut tosi tyytyväinen ratoihin, virheet ovat olleet hyvin pieniä ja kokonaisuudessaan meno on ollut loistavaa. Eiköhän kohta niitä nolliakin ala napsahdella. :)

Heinäkuun puolella Mikkelissä hylky ja kaksi vitosta. Erityisen tyytyväinen olen puomeihin!
Piirinmestaruuksissa hyllytettiin kaikki radat. Joukkekisassa ei tullut tulosta kummallekaan seuran medijoukkueelle, ja niin minun kuin monen muunkin mielestä rata oli aika hankala joukkuekisaan. Yleensä ne ovat piirinmestiksissä olleet kuitenkin sellaista kakkosluokan tasoa.Ratojen välillä ehti käydä turistelemassa Haminan keskustassa


Sekä möllikisoissa käytiin voittamassa yksi rata pari viikkoa sitten. :)

Loki on ollut meillä jo kaksi viikkoa. Siinä ajassa se on ehtinyt kasvaa jo ihan hurjasti! Eikä kyllä ihmekään, koska se syö kuin hevonen. Ahne kuin mikä. Piristävää vaihtelua Jedin huonoruokaisuuden jälkeen.


10 viikkoa, korkeutta 24 cm ja painoa noin 3 kg


Loki on ollut jonkun verran hankalampi pentu mitä Jedi aikanaan (tai sitten aika on kullannut muistot...). Etenkin ensimmäisen viikon ajan se alkoi öisin huutamaan ja muokkaamaan aitaustaan uuteen uskoon. Hiljalleen se on oppinut, ettei sillä saavuta mitään, ja ainakin pari viime yötä ollaan oltu ihan hiljaa. *koputtaa puuta* Sisäsiisteyttä se ei myöskään ole kovin paljoa hoksannut, tosin sentään useimmiten menee paperille. Se on vain tainnut oppia että tarpeet tehdään nimenomaan sisälle. Juuri vietin sen kanssa melkein tunnin takapihalla, lopulta otin lehdenkin ulos mutta ei se vain tehnyt mitään asioitaan, vasta heti kun pääsi sisälle. :D Mutta eiköhän se siitä ajan ja kärsivällisyyden myötä.
Toisaalta Loki on ollut myös paljon reippaampi ja rohkeampi kuin Jedi pienenä, eikä Jedi tosiaan missään nimessä ollut arka tai pelokas. Loki on käynyt tutustumassa jo agilitykenttään ja putkeen, Kouvolan keskustaan ja Manu-mäyrikseen, ollut turistina agilityn möllikisoissa ja käynyt hiekkakuopilla. Kaikkialle mennään häntä pystyssä ja ihmiset moikataan uteliaasti ja ihan sopivan pidättyväisesti. Ajoittaisesta riiviökäytöksestä huolimatta se on kyllä ihan huippu pieni. <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti