perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pitkä päivä

Keskiviikkona oli seuran möllikisat ja minä suuntasin sinne paitsi talkoilemaan niin myös menemään Jedin kanssa pari rataa, vähän testaamaan kontakteja kisatilanteessa. Nämä olivatkin mun ensimmäiset talkootyöt ja aika pitkä päivä oli niin minulla kuin Jedilläkin, vaikka mulla hienosti palvelu pelaakin ja Jedi tuli paikalle vasta jälkikäteen äitini saattelemana - tosin alustava arvioini siitä että kisaavien rata alkaisi ehkä joskus seitsemältä meni aika metsään ja Jedillekin tuli muutama tunti odottelua.

Kontaktien toimivuutta kisatilanteessa oli siis tarkoitus testata. Sanoisin että kaikilla on nyt suuntansa, mutta varmuutta ja kokemusta kaivataan eikä siihen kokemukseen muuta lääkettä olekaan kuin kisaaminen. Keinu meni molemmilla radoilla hienosti, ekalla radalla puomilla vähän arasteli mutta seuraavalla kerralla Jedi jo tunnisti tai muisti että kyseessä on puomi eikä keinu. Toisella radalla Jedi lähti sekä puomilta että A:lta ennen aikojaan, en muista milloin se viimeksi olisi niin tehnyt! Kierrokset olivat kisatilanteen takia niin korkealla ettei pieni piski mitenkään malttanut. An jälkeen karjaisin vähän turhan ponnekkaasti mutta seuraavan kerran puomilla tuli sentään pysähdys, vaikka aika hitaasti se sujuikin. Nyt sitten vaan taas kontaktitreeniä, puomilla vauhtia ja A:lla sekä puomilla sitä pysähtymisen muistuttelua.

Noin muutenhan molemmat radat menivät hylyksi jo kolmannella esteellä. Ensimmäisellä radalla oma ohjaamiseni oli vähän huonoa, toisella kerralla Jedi taisi olla sitä mieltä että hää kyllä tietää miten rata menee. Kepeillä päätin testata rajoja ja päädyin takaaleikkaukseen. Ekalla radalla melkein törmättiin Jedin kanssa ja silti se haki kepit oikein, ihan superotus! Toisella kertaa oli parempi lähestyminen mutta Jedi jätti viimeisen välin pujottelematta, itse olin jo niin ohjaamassa etten yhtään tajunnut. Onneksi se ei ole ollut meillä yleinen ongelma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti