sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pieni elossaolopostaus

Kun ei ole ollut edes treeneistä mitään raportoitavaa  niin on vähän tänne kirjoittelu jäänyt. Jos nyt vähän laittaisi arkijuttujakin :)

Pari viikkoa sitten käytiin shelttiporukalla lenkillä. Yhdellä tytöistä taisi olla juoksut pian alkamassa ja sen kyllä huomasi Jedistä, ei oikein jaksanut totella minua. Oli ärsyttävää. Mutta minkäs sitä mahtava uros vaistoilleen voi.

Koko porukka, ei ollut kuvan otto kovin helppoa...
Jedi ja "tyttökaveri" Sanni
Lumetkin kävivät pikaisesti maassa. Jedi on kyllä selvästi talven lapsi, sitä riemun määrää kun ensilumi satoi. Lenkillä se hyppelehti yrittäen saada lumihiutaleita kiinni ja lumipalloja voisi jahtailla loputtomiin... Toivottavasti tulisi pian hanget taas maahan, toivoo Jedi!

Nyt jännäillään 10. päivä miltä Jedin selkäranka näyttää. Toivoisin niin kovasti ettei sieltä löytyisi mitään mikä asettuisi Jedin tulevan agilityuran tiellä, mutta jos jotain niin vakavaa löytyy niin tietysti silloin etsitään muuta puuhaa. Vähän mietityttää myös että koska oikein lopetellaan tätä taukoa, joulukuun lopussa olisi mahdollisesti möllikisat mutta ennen sitä sietäisi kyllä käydä ainakin muistuttelemassa kontakteja ja vähän treenata hyppytekniikkaa... Saapi nähdä mitä tehdään. Vaikka onhan tietysti se mahdollisuus että tauko jää ikuiseksi jos selkä on sökönä, mutta se selviää sitten, sitä ennen ajatellaan positiivisemmin.

2 kommenttia:

  1. Onko sulla jotain erityistä syytä epäillä,että sselässä olis jotain vikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nyt erityisemmin, pessimistinen luonne lähinnä :D Mutta on Jedillä ollut alaselässä usein pientä jumia mikä saattaisi viitata LTV1:seen. Ja kun shelteillä on nyt aika paljon todettu pientä häikkää välimuotoisessa lanne-ristinikamassa ja kun Jedin lähisuvussa ei pahemmin ole selkiä kuvattu niin pitää varautua siihen että sieltä voi löytyä mitä vaan.

      Poista